Kauno „Žalgirio“ areną virpino J.Bluntas

Šeštadienį vakare į „Žalgirio“ areną susirinkusių žmonių širdis virpino pasaulinio lygio atlikėjas – Jamesas Bluntas. Tūkstančiams muzikos mylėtojų J.Bluntas pasirodė ne ant scenos, o priešingoje „Žalgirio“ arenos pusėje.

Lietuvoje viešės garsūs kino kūrėjai iš Argentinos

Antradienį į Kauną atvyksta Kanų kino festivalyje apdovanoto filmo „Akacijos“ kūrybinė grupė iš Argentinos. Susitikimas su filmo kūrėjais režisieriumi Pablo Giorgelli ir montažo režisiere Maria Astrauskas laukia spalio 4 dieną Kaune.

Informacija turintiems Auksinį arenos klubo renginių abonementą

Bilietus į Suzi Quatro koncertą, vyksiantį „Žalgirio“ arenoje 2011 m. gruodžio 30 d., Auksinio arenos klubo renginių abonemento turėtojai galės įsigyti nuo 2011 m. spalio 3 d. iki spalio 17 d. imtinai.

Kauno kino festivalio žiūrovų balsavimas už patikusius filmus vyks iki sekmadienio

Jau antrus metus bendradarbiaudamas su „Turner Broadcasting System“ priklausančiu kokybiškų filmų kanalu „Silver“, Kauno kino festivalis savo žiūrovus kviečia būti aktyviais.

„Žalgirio“ arenoje susitikimas su filmo „Premija“ kūrybine grupe

Spalio 7-8 dienomis Tarptautiniame Kauno kino festivalyje viešės Argentinos režisierė Paula Markovitch ir kompozitorius Sergio Valente Gurrola Alvarezas ir pristatys filmą „Premija“.

„Žalgirio“ arenoje žalgiriečiai kirto lietuvišką dešrą

Tūkstančiai kauniečių ir miesto svečių penktadienį traukė į „Žalgirio“ arenoje vykstančią tradicinę parodą „Rinkis prekę lietuvišką“. Užsuko ir žalgiriečiai.

Stilingojo britų dueto HURTS pageidavimai – tuzinas baltų rožių, vaizdo kamera ir supermodelių nuotraukos

Jau šį trečiadienį, spalio 12 d. naujojoje “Žalgirio” arenoje savo vienintelį koncertą Lietuvoje surengs populiarusis britų elektroninės muzikos duetas HURTS.

Lietuvaičius užvaldė stilingųjų „Hurts“ melodijos

Trečiadienio vakarą į Kauno „Žalgirio“ areną rinkosi minia žmonių, mat čia koncertavo stilingasis britų elektroninės muzikos duetas „Hurts“.

„Žalgiris“ šiandien pirmąkart susikaus naujojoje arenoje

Jau šiandien Kauno „Žalgiris“ sužais pirmąsias oficialias rungtynes naujojoje „Žalgirio“ arenoje. Kitoje barikadų pusėje – Samaros „Krasnye Krilia“ klubas, praėjusią savaitę Rusijos pirmenybėse tik paskutinėmis sekundėmis nusileidęs Maskvos srities „Khimki“ komandai.

Legendinis treneris degė krepšinio aistra

„Vytautas Bimba mums buvo viskuo – ir treneriu, ir administratoriumi, ir tėvu. Jis visą komandą buvo apglėbęs savo stipriomis rankomis“, – prisimena prieš 10 metų mirusį buvusį Kauno „Žalgirio“ komandos ir Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės strategą jo auklėtiniai.

Pirmosiose rungtynėse naujoje arenoje „Žalgiris“ iškovojo pergalę

Kauno „Žalgiris“ žaidė pirmąsias savo oficialias rungtynes naujojoje „Žalgirio“ arenoje. VTB Vieningosios lygos rungtynėse Ilio Zouro auklėtiniai susitiko su šio turnyro debiutante Samaros „Krasnyje Krylja“ komanda.

„Žalgirio“ arenoje J.M.Jarre‘as sukūrė galingą spalvų ir garsų magiją

Sekmadienio vakarą Kaune, „Žalgirio“ arenoje koncertavo įspūdingasis prancūzų muzikos metro Jeanas Michelis Jarre‘as. Muzikos atlikėjas, apšviestas ryškaus spindulių pluošto, į sceną atėjo iš salės gilumos.

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos