Europos veteranų krepšinio čempionatas – Finalai „Žalgirio“ arenoje

Čempionai ir prizininkai paaiškės rugpjūčio 4 – 5 d. „Žalgirio“ arenoje, kurioje taip pat veiks Lietuvos sporto muziejaus parengta fotografijų paroda, skirta mūsų šalies krepšinio 90-mečiui.

Muzikuok „Žalgirio“ arenoje!

„Žalgirio“ arena kviečia registruotis muzikos grupes ir atlikėjus, norinčius pasirodyti arenos Amfiteatro scenoje. Jei jauti, jog pats laikas savo atliekama muzika pasidalinti su didesne auditorija – nepraleisk progos ir registruokis. Scena mūsų – muzika jūsų!

„Žalgirio“ arenos gimtadienis – Atvirųjų durų diena!

2012 m. rugpjūčio 18 d. būkime kartu ir švęskime „Žalgirio“ arenos vienerių metų gimtadienį!

Kviečiame į Atvirųjų durų dieną! Šventinė programa pradedama 13.00 val. ir tęsis iki 18.00 val.

Arenos gimtadienis – Jaunųjų atlikėjų koncertas

2012 m. rugpjūčio 18 d. „Žalgirio“ arena švęs savo vienerių metų gimtadienį. Tą dieną arenos Amfiteatro scena yra užleidžiama jauniesiems atlikėjams, kurie su lankytojais pasidalins savo atliekamomis gražiausiomis dainomis.

Pirmieji arenos metai: viršytos visos prognozės

Per pirmuosius gyvavimo metus Kauno „Žalgirio“ arena nutildė skeptikus ir pateisino pačius optimistiškiausius lūkesčius. Miestas turi objektą, tapusį didžiulės traukos vieta. Sustoti neketinama. Laukia dar vieni įspūdingi metai.

Gimtadienį švenčianti „Žalgirio“ arena dar plačiau atvėrė duris (FOTO)

Šeštadienį, rugpjūčio 18-ąją, Kauno „Žalgirio“ arena švenčia vienerių metų gimtadienį. Šia proga kauniečiai ir miesto svečiai buvo kviečiami į Atvirų durų dieną.

Arenos gimtadienio piešinių konkurso nugalėtojai

2012 m. rugpjūčio 18 d. „Žalgirio“ arenos gimtadienio metu vyko Irenos Mikuličiūtės dailės studijos organizuojamas piešinių konkursas „Mano svajonių arena“.

Dovana ŪKIO BANKO KLUBO nariams – Maestro Žalgiris mokėjimo kortelė!

Ūkio bankas sveikina prisijungus prie ŪKIO BANKO KLUBO ir visiems klubo nariams dovanoja nepamainomą krepšinio aistruolių mokėjimo kortelę! Su šia kortele ne tik gausite įvairių nuolaidų, bet ir galėsite paremti Kauno „Žalgirį“!

Supertaurė. „Žalgiris“ – „Lietuvos rytas“

Lietuvos klubiniame krepšinyje – nauja tradicija. Nuo šių metų sezonas prasidės stipriausių Lietuvos komandų Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ dvikova dėl Supertaurės.

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos