Arenos gimtadienis – Jaunųjų atlikėjų koncertas

2012 m. rugpjūčio 18 d. „Žalgirio“ arena švęs savo vienerių metų gimtadienį. Tą dieną arenos Amfiteatro scena yra užleidžiama jauniesiems atlikėjams, kurie su lankytojais pasidalins savo atliekamomis gražiausiomis dainomis. Amfiteatro scenoje nuo 13.30 val. iki 18 val. išvysite:

Andrius Ir Grupė Pėdsakai yra originali ir energinga „PopRock“ grupė, kuri siekia muzikinio profesionalumo. Grupės muzikos filosofija remiasi į tai, kad tik siekiant profesionalumo kūrėjo muzika gali atlaikyti laiko išbandymus ir palikti pėdsaką muzikos istorijoje. Pagrindiniai nariai Andrius ir Marius Grybauskai patys rašo ir kuria muziką. Šiuo metu jau yra išleidę pirmąjį savo debiutinį albumą, kuris yra sėkmingai platinamas Lietuvoje. Prie grupės kolektyvo taip pat yra prisijungę klavišininkas Ignas Andriukevičius bei visados gerą nuotaiką turintis būgnininkas Vaidas Kasparavičius. „Andrius Ir Grupė Pėdsakai“ savo koncertuose žada įnešti jaunatviškos energijos ir profesionalaus grojimo akimirkų bei gerą nuotaiką. Grupės dainų galite pasiklausyti čia ir čia.

MOVO – tai šviežias lietuviškos muzikos gūsis. Muzikos ir teatro akademijoje susibūrusi trijulė šiuolaikiškai derina blues, rock ir reggae stilius. MOVO savo veiklą pradėjo 2011 m. spalį. Į viešąją erdvę išleidę du „demo“ įrašus („Ką Jie tau padarė? “; „Supjaustyk širdį gabalais“) ir surengę keletą debiutinių koncertų, grupė greit buvo pastebėta sostinės publikos. 2012 m. kovo ir balandžio mėnesiais vykusiame, muzikinio klubo „Tamsta“ organizuotame Jaunimo grupių konkurse „Garažas 2012“, grupė MOVO buvo įvertinta II-ąja vieta, bei pakviesta pasirodyti festivalyje „Tamsta Muzika 2012“. Be to, MOVO iškovojo ir specialų konkurso rėmėjo, įmonės „Kalnapilis“ įsteigtą prizą – muzikinio albumo leidyba (CD formatu) 2000 vnt. tiražu – perspektyviausiai jaunimo muzikos grupei. (Nugalėtoją rinko socialinio tinklo Facebook lankytojai). Šią vasarą, be festivalio „Tamsta Muzika 2012“, MOVO surengs savo pasirodymus ir „Bliuzo naktyse“; „Blusų festivalyje“; „Degančiame Jone“; „Saulėtosiose naktyse“. Mūsų muzikos galite pasiklausyti: Soundcloud, konkursas „Garažas 2012“, Balcony TV.

Stiffer – (rock/metal) grupę sudaro penki vaikinai, kurios grojamam stiliui atitikmenų Lietuvos alternatyviosios muzikos scenoje rasti būtų nelengva. Neseniai išleidusi savo debiutinį albumą „Nothing To Lose“ pristatė jį Tamstos klube, o prieš kurį laiką grupė apšildė greičiausiu pasaulio gitaristu tituluojamą Michael Angelo Batio. „Žalgirio“ arenos gimtadienyje vaikinai pristatys akustines savo dainų versijas. Grupės dainų galite pasiklausyti čia ir čia.

Second Riot – grupės pagrindas susikūrė 2008 metais, kai du geri draugai (Juozas ir Deividas) nusprendė kartu karts nuo karto susirinkti pagrot savo malonumui ir šiaip pradėti šiokią tokią muzikinę veiklą. Neilgai trukus prie jų prisijungė Justas (Juozo brolis). Vėliau, kai susidarė šioks toks muzikinis bagažas ir 3 draugai nusprendė rimčiau užsiimti šiuo reikalu, jie ryžosi susirasti vokalą ir antrą gitaristą. Ir taip po ilgų ieškojimų prie grupės galiausiai prisijungė Neringa ir Paulius. Štai taip ir gimė šis bandas, gerbiamieji. Šiuo metu grupę sudaro 5 nariai: Juozas – ritminė gitara, Paulius – solo gitara, Neringa – vokalas, Justas – bosinė gitara, Deividas – būgnai. Klausom čia.

Gabrielė Goštautaitė – Esu 18-os metų mergina, festivalių „Ką galvoja muzika“, „Naisių vasara“, „Samtis“, „Po Festivalio“ dalyvė, moksleivių dainuojamosios poezijos konkurso laureatė. Šiais metais baigiau klasikinio dainavimo specialybę Kauno Juozo Gruodžio konservatorijoje ir toliau judu muzikos kryptimi. Pritardama sau gitara, atlieku ir lyrines savo kūrybos, ir akustines kitų atlikėjų, tokių kaip Norah Jones ar net David Guetta dainų versijas. Scenoje esu jau nebe naujokė, koncertuoju jau penktus metus. Atlikėją galite išgirsti čia.

Renata Novogreckaitė „The Incredibles Stripes“ – Mažeikiškiai tikrai žino vaikų šou grupę „Lietutis“ – ten ir prasidėjo mano pirmieji dainavimai. Lenkiu galvą vadovui Algirdui Grinkevičiui. Toliau – 6 studijų metai Kaune. Per juos spėjau dainuoti daugybėje gitarų vakarų pritardama sau gitara, savo laiku buvau ir roko grupės „SugarFree“ vokalistė. Baigus studijas atsirado daugiau laiko muzikai, tad pristatau jums keletą savo autorinių dainų nenugalimųjų dryžių koduote – „The Incredibles Stripes“. Atlikėją galite išgirsti čia.

Aistė Tomkevičiūtė – Studijuoju VDU Muzikos Akademijoje džiazinį dainavimą, tačiau mano tikroji širdies muzika panašėja į dainuojamąją poeziją. O mano kūrybos dainos yra būtent tai – ką jaučiu ir išgyvenu. Tikiuosi, ir TU tai pajusi. Atlikėją išgirsite čia ir čia.

Kęstutis Bobina – Esu Kęstas, man 22 metai. Turiu hobį groti akustine gitara bei dainuoti. Kol kas savo kūryba neužsiėmiau, tai atlieku cover’ius. Muzikos stiliai blues rock, jazz, acoustic, pop mišiniai. Iš atlikėjų tai John Mayer, Amos Lee, Stevie Wonder, Michael Buble, James Taylor, Ray Charles, Maroon 5… Esu KTU FSA STATIUS „Gitarų vakaro’12“ nugalėtojas. P.S. Arenos administracija patvirtina, jog šio vaikino balsas ir gitaros skambesys nepaliks abejingo nei vieno 😉

Austėja Lašinskaitė ir Kęstutis Lašinskas – Esu Austėja iš Vilniaus, jau dvejus metus esu savo kūrybiniuose ieškojimuose. Visada sakau, kad dainų nekuriu, jos pačios atsiranda mano galvoje, kai perskaitau kokį nors nuostabų eilėraštį. Mano svarbiausia misija – to eilėraščio nesugadinti ir jį pavertus daina išryškinti gražiausią mintį. Visada smagu imtis naujo eilėraščio ir visada sunku nuspręsti, kada jis pasirengęs tapti daina. Štai taip mėginu atrasti dainuojamąją poeziją. Taip pat dainuoju liaudies dainas, ieškodama būdų paversti jas įdomias šių dienų žmogui, bet paliekant jų autentišką skambesį. „Žalgirio“ arenos gimtadienio proga atlikėjai keletą dainų gitara padės atlikti ir Austėjos tėtis Kęstutis Lašinskas. Atlikėją išgirsite čia ir čia.

Pilną arenos gimtadienio rasite čia.

Kitos naujienos

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sužinokite apie artėjančius renginius, registruokitės į užsiėmimus. Plačiau »

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos