Aleksandras Malininas „Žalgirio“ arenoje jau lapkričio 4 d.

Vienas geriausių pasaulyje romansų atlikėjas Aleksandras Malininas ruošiasi gastrolėms po Lietuvą. Lapkričio mėnesį dainų autorius ir muzikantas mūsų šalyje surengs įspūdingas koncertines gastroles.

Keičiami ŽA autobusų maršrutai, kuriais keleiviai vežami po koncertų ir krepšinio rungtynių „Žalgirio“ arenoje

Atsižvelgus į keleivių srautus keičiami ŽA3, ŽA4, ŽA6 autobusų maršrutai. Nuo 2011 m. lapkričio 1 d. po koncertų ir krepšinio rungtynių „Žalgirio“ arenoje keleiviai bus vežami šiais ŽA maršrutais.

A.Malininas: kaunietės – pačios gražiausios

Romansų atlikėjas Aleksandras Malininas Kauno „Žalgirio“ arenoje penktadienio vakarą virpino klausytojų širdis. Atlikėjas užlipęs ant scenos su publika sveikinosi lietuviškai: „Labas vakaras“. Pilna arena audringais plojimais sutiko dainininką.

Būsimos Eurolygos žvaigždės spindės „Žalgirio“ arenoje

Ne kartą puikiais rezultatais Eurolygos klubų jaunimo varžybose stebinę mūsų šalies atstovai gavo progą perspektyviausius Senojo žemyno krepšininkus pasikviesti į Lietuvą.

Lenny Kravitzas į Kauną atvyksta su savo virtuve, 80 žmonių komanda ir 10 vilkikų aparatūros

Kauno „Žalgirio“ arenoje šį šeštadienį, 20 val., koncertuos 47-erių metų amerikietis Lenny Kravitzas – viena ryškiausių roko žvaigždžių.

Gyčio Paškevičiaus gerbėjams baigiant iššluoti bilietus, arenose atidaromi papildomi sektoriai

Iki Gyčio Paškevičiaus koncertinio turo didžiosiose Lietuvos arenose pradžios likus dviem savaitėms, beveik visi bilietai į pasirodymus Vilniaus, Kauno ir Šiaulių arenose jau yra išpirkti.

„Žalgirio“ arena informuoja lankytojus

Kauno „Žalgirio“ areną pasiekė žinia apie 2011 m. lapkričio 10 d. tariamai organizuojamą „Žaliąjį krepšinio fanų tūsą“ Kauno mieste ir prie arenos. Skubame informuoti, jog nei su arenos administracija, nei su „Žalgirio“ atstovais nebuvo susitarta dėl šios iniciatyvos.

Penktadienio vakaras „Žalgirio“ arenoje su „Electric Light Orchestra“

Jau šiandien lapkričio 11 d. 20 val. „Žalgirio“ arenos scenoje išvysite legendinius vyrukus „Electric Light Orchestra“ su simfoniniu orkestru.

Publiką įkaitinęs L.Kravitzas pažadėjo sugrįžti

„Žalgirio“ arenoje susirinkusiems žiūrovams šeštadienio vakarą teko apsišarvuoti kantrybe. Jų ilgai lauktas roko dievaitis Lenny Kravitzas į sceną žengė praėjus pusantros valandos nuo koncerto pradžios, iš pradžių publiką apšildė lietuviškieji „Rebelheart“.

„Žalgirio“ arena priglaus renginį žmonėms su negalia

„Žalgirio“ arena priglaus įspūdingo ir visuomenei reikalingo renginio dalyvius. Gruodį čia vyks Tarptautinei neįgaliųjų dienai skirtas renginys „Aš esu!“

Ekskursija po „Žalgirio“ areną: nuo pirmųjų eskizų iki dušų A.Saboniui

Kauno „Žalgirio“ arena pakvietė į pirmąją ekskursiją po savo erdves. Jos metu buvo galima išgirsti ne tik istoriją apie didžiausios Baltijos šalyse arenos statybas, bet ir išgirsti intriguojančių faktų.

„Žalgirio” arena per naktį virto ledo rūmais

Vakar vakare pradėtas šaldyti ir šerkšnu apsitraukęs Kauno „Žalgirio” arenos betonas per naktį pavirto įspūdinga ledo aikšte. Ledas išlietas pirmą kartą ruošiantis gruodžio pabaigoje arenoje vyksiančiam renginiui „Liepsnojantis Kalėdų ledas 2011“.

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos