Publiką įkaitinęs L.Kravitzas pažadėjo sugrįžti

Artūro Morozovo koncerto fotogalerija čia.

„Žalgirio“ arenoje susirinkusiems žiūrovams šeštadienio vakarą teko apsišarvuoti kantrybe. Jų ilgai lauktas roko dievaitis Lenny Kravitzas į sceną žengė praėjus pusantros valandos nuo koncerto pradžios, iš pradžių publiką apšildė lietuviškieji „Rebelheart“.

Pasiklausyti amerikiečių atlikėjo susirinko įvairaus amžiaus gerbėjai – nuo paauglių iki šešiasdešimtmečių. Kai kurie buvo apsivilkę marškinėliais su dainininko atvaizdu ir rankose laikė jo kompaktines plokšteles, matyt, tikėdamiesi, kad pavyks gauti išsvajotąjį autografą.

Apie 21.30 val. scenoje pasirodžiusiam L.Kravitzui nereikėjo ilgai vargti, kad įsisiūbuotų pilnutėlė arena. Išgirdę puikiai pažįstamas dainas „Always On the Run“ ir „American Woman“, žmonės tiesiog pašėlo. Vieni kilo nuo kėdžių ir brovėsi prie scenos, kiti dainavo, treti mobiliaisiais telefonais fotografavo savo numylėtinį ar lingavo į taktą, šviesdami žiebtuvėlių liepsnelėmis.

Juodais berankoviais marškinėliais, apnuoginančiais tatuiruotas rankas, ir prigludusiais džinsais vilkintis L.Kravitzas į žiūrovus kreipėsi po trečios dainos. „Oho, Lietuva! Negaliu patikėti! Švęskime, gyvenimas yra gražus. Ačiū!“, – angliškai susižavėjimo šūksnius laidė muzikantas, akis pridengęs tamsiais akiniais.

Aistros nė kiek neaprimo ir tuomet, kai roko žvaigždė atliko vieną naujausių dainų „Stand“: žmonės nesiliovė ploję kelias minutes.

Be atokvėpio beveik dvi valandas audrinęs klausytojus, paskutinį kūrinį dainininkas atliko nulipęs nuo scenos ir apsuptas minios apkvaitusių gerbėjų. Jie plojo ir klykė iš džiaugsmo, spaudė atlikėjui ranką. Muzikantas neliko skolingas: nuskambėjus paskutiniams akordams, kelissyk pakartojo, kad publika yra nuostabi ir, pažadėjęs sugrįžti į mūsų šalį, visiems palinkėjo saugiai parvykti namo.

„Jis yra super! Pavarė nerealiai. Dabar visą savaitę klausysiu jo įrašų“, – po koncerto negalėjo atsikvošėti 57-erių Albertas.

„Jis toks talentingas. Ir beprotiškai gražus. Tikrai nesigailiu atėjusi į koncertą“, – jau eidama iš arenos džiūgavo 19-metė Aurelija.

Į Kauną L.Kravitzas atkeliavo iš Rygos su 80 žmonių palyda – muzikantais, technikais, pagalbininkais. Į pasaulinį turą, pavadintą „Black and White America" , visi jie išsiruošė penkiais miegamaisiais autobusais. Juos lydi 10 sunkvežimių, kurie veža visą koncertui reikalingą garso ir šviesos techniką, dekoracijas.

Kauno dienos informacija

Kitos naujienos

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sužinokite apie artėjančius renginius, registruokitės į užsiėmimus. Plačiau »

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos