Draugiškas turnyras – testas Žalgirio arenai prieš čempionatą

Šeštadienį prieš vidurdienį Žalgirio arenoje įsižiebė lempos, sušvito monitoriai, pasigirdo teisėjų švilpukai ir krepšininkų šūksniai. Ruošiantis Europos vyrų krepšinio čempionatui, surengtas draugiškas keturių komandų turnyras.

„Žalgirio“ arenos planai ir pasiruošimas „EuroBasket2011“

Įsibėgėjus Europos vyrų krepšinio čempionatui, „Žalgirio“ arenoje rugsėjo 6 d. surengtoje spaudos konferencijoje buvo kalbama apie arenos tikslus ir uždavinius, svarbą Kauno miestui bei pasiruošimą čempionatui.

Žalgiriečiai surengė pirmąją treniruotę „Žalgirio“ arenoje

Antradienį vakare naujam krepšinio sezonui besirengiantys „Žalgirio“ komandos žaidėjai surengė pirmąją treniruotę „Žalgirio“ arenoje. „Žalgirio“ arena taps „Žalgirio“ krepšinio komandos namais, kuriuose komanda ne tik žais, bet ir treniruosis, ruošis varžyboms.

„Žalgirio“ arenoje – milžiniškas spaudos centras

Finalinį Europos vyrų krepšinio čempionato etapą priimsiančioje „Žalgirio“ arenoje žurnalistams įrengta daugiau nei 700 darbo vietų.

Sirgaliai po krepšinio varžybų į sostinę galės grįžti specialiais traukiniais

Rugsėjo 14-18 dienomis krepšinio sirgaliams yra siūloma į finalinio etapo varžybas atvykti ne tik asmeniniais automobiliais, bet ir traukiniu. Po kiekvienų krepšinio varžybų iš Kauno į Vilnių išvyks specialūs traukinių reisai.

„Radiocentro“ Fanų Zona kviečia sirgalius prie „Žalgirio“ arenos

„Radiocentro“ Fanų Zoną rasite prie „Žalgirio“ arenos.
Veiks rugsėjo 14-18 dienomis. Atidaroma 13 val. kiekvieną dieną.
Patekimas – nemokamas.

Lietuvos rinktinė nebekovos dėl medalių

Naujojoje Kauno arenoje vyksta dar vienas ketvirtfinalio mūšis, kuriame ginklus surėmė Lietuvos ir Makedonijos rinktinės krepšininkai.

Lietuvos rinktinė nukovė slovėnus ir gavo bilietą į Olimpinį atrankos turnyrą

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė Europos čempionate nugalėjo Slovėnijos komandą ir iškovojo teisę grumtis dėl 5 pirmenybių vietos. Mūsiškiai itin atkakliose rungtynėse Kauno „Žalgirio“ arenoje šventė pergalę rezultatu 80:77.

Įžymybių emocijos krepšinio rungtynėse „Žalgirio“ arenoje

Lietuvos rinktinės žaidimas į Europos čempionato arenas vilioja ir tautos įžymybes. Dalis jų krepšinį stebi pasyviai, tačiau dauguma neatsispiria emocijoms ir komandą palaiko itin aistringai.

Įėjimas į U18 žvaigždžių rungtynes – tik su nemokamais marškinėliais iš fanų zonos

Jau rytoj (rugsėjo 17 dieną) Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks talentingiausių Europos 18-mečių vaikinų žvaigždžių rungtynės.

Kauno „Žalgirio“ arenai neturi priekaištų

Nuo antradienio „Žalgirio“ arenoje karaliauja aštuonios krepšinio rinktinės ir jų kovas stebintys tūkstančiai sirgalių. Arena tokį krūvį atlaiko be vargo. Komandos arenoje ne tik rungtyniauja, bet ir treniruojasi, rengia spaudos konferencijas.

Ispanijos princas Felipe atvyksta į Europos čempionato finalą „Žalgirio“ arenoje

Ispanijos sosto įpėdinis, Asturijos princas 43-ejų metų Felipe (Felipe de Burbonas) atvyksta į Lietuvą ir sekmadienį Kaune stebės Europos čempionato finalo rungtynes.

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos