Atidaryta restorano „Keturiolika Dešimt“ terasa „Žalgirio“ arenoje (FOTO)

Paskutinė birželio diena buvo svarbi tiems, kurie išsiilgę geros muzikos, gero maisto ir gamtos. Atidaryta restorano „14 10“ Terasa, „Žalgirio“ arenoje.

Su Stingu į „Žalgirio“ areną atvyksta įspūdingas muzikantų žvaigždynas

Liepos 31-ąją Kaune pirmą sykį koncertuosiantis garsus britų atlikėjas Stingas Lietuvos publiką džiugins dainomis, kurias atliks su aukščiausio lygio muzikos žvaigždžių komanda.

Gyva muzika arenos restorano „Keturiolika Dešimt“ terasoje

Jau šį ketvirtadienį (07 12) nuo 20 val. „Žalgirio“ arenos restorano „Keturiolika Dešimt“ terasoje saulę palydėsim palei Norah Jones, Adele ir kitų žinomų atlikėjų dainas, kurias gyvai atliks nepaprasto balso šeimininkė Aistė Tomkevičiūtė.

Šį kartą ketvirtadienio saulę palydėsim ramiai ir lyriškai

Skambant gyvai muzikai – Summer Jazz LIVE: Aušra (Vokalas), Justas (Gitara)

„Žalgirio“ arenoje duris atvers vienas moderniausių Baltijos šalyse „Impuls“ sporto klubų

Liepos 19-ąją dieną Kaune pasirašyta nuomos sutartis dėl jau devintojo Lietuvoje „Impuls“ sporto ir sveikatingumo klubo įrengimo „Žalgirio“ arenoje. Į vieną moderniausių Baltijos šalyse sporto kompleksą „Impuls“ ketina investuoti daugiau nei 3 mln. litų.

Naujojo sezono abonementai vilios patraukliausia kaina „Žalgirio“ istorijoje

Ištikimiausi Kauno „Žalgirio“ gerbėjai jau nuo rytojaus galės prasitęsti savo abonementus naujajam 2012-2013 m. sezonui. Šią vasarą tą padaryti jie galės visose Bilietai.lt kasose bei internetu. Artėjančio sezono abonementai sirgalius vilios ne tik aukščiausio lygio krepšinio kovomis, bet ir patraukliausia kaina „Žalgirio“ istorijoje.

Į „Red Hot Chili Peppers“ koncertą – su ūsais

Pirmą kartą Lietuvoje koncertuosiančią JAV roko grupę „Red Hot Chili Peppers“ gerbėjai pasitiks smagia dovana. Kai liepos 28 d. į Kauno „Žalgirio“ arenos sceną užlips lietuviško kraujo turintis Anthony Kiedis, jį turėtų nustebinti šimtai į jį šiek tiek panašių žmonių.

Akustinis muzikinis vakaras „14 10“ Terasoje jau liepos 26 d.

Vieno gražiausių Lietuvoje vyriškų balsų savininkas, profesionalus atlikėjas Ramūnas Difartas ir ne mažiau žavios jam pritariančios vokalistės A. Sutkauskaitė ir K. Lazdauskaitė pristato naują akustinį projektą.

Kaune nugriaudėjo roko dievų „Red Hot Chili Peppers“ koncertas

Šeštadienio vakarą Kauno Žalgirio arena tiesiog kaito nuo aistrų ir džiaugsmo. Viso pasaulio melomanų širdis pavergusi roko grupė „Red Hot Chili Peppers“ surengė savo pirmąjį koncertą Lietuvoje.

Stingas šiandien pirmąkart atvyksta į Kauną ir atsiveža energingą šou

Naujausias įrašas Stingo sienoje „Facebook‘e“ skelbia: antradienis, „Žalgirio“ arena, Kaunas. Šį vakarą čia vyksiantis Stingo šou bus baigiamasis jo turo „Back to Bass Tour“ koncertas.

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos