„Callcredit“ pasirinko „Žalgirio“ areną

Didžiosios Britanijos bendrovė „Callcredit Information Group“ Kaune įsikurs pačioje miesto širdyje – pernai Nemuno saloje pastatytoje modernioje „Žalgirio“ arenoje, kurioje užteks erdvės ne tik sporto renginiams, bet ir užsienio investuotojams.

Liepos 31-ąją – pirmasis Stingo koncertas Kaune

Gerbėjų džiaugsmui tikra muzikos legenda tituluojamas Stingas atvyksta į Lietuvą. Naujausias atlikėjo turas „Back to Bass Tour“ dovanos visų laikų geriausius jo kūrinius.

Žalgiriečiai neturėjo problemų su „Lietkabeliu“

Po šeštadienį praūžusios LKL „Žvaigždžių dienos“ žalgiriečiai neturėjo daug laiko poilsiui. Sekmadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai namuose susitiko su Panevėžio „Lietkabelio“ komanda.

Birželį Kaune – vienintelis Marilyn Mansono koncertas Baltijos šalyse

Tokių kaip jis daugiau nėra. Vienas skandalingiausių atlikėjų per visą muzikos istoriją rokeris Marilyn Mansonas grįžta į Baltijos šalis bei kviečia į savo naujausio koncertinio turo „Hey Cruel World…Tour“ pasirodymą.

Be įtampos: „Žalgiris“ ant menčių paguldė Estijos čempionus

Kauno „Žalgiris“ be didesnių sunkumų 97:63 savoje aikštėje įveikė Talino „Kalev“ krepšininkus ir dar labiau sustiprino savo galimybes patekti į VTB Vieningosios lygos atkrintamąsias varžybas.

„Šimtmečio baletai“ su ryškiausiomis Maskvos didžiojo teatro žvaigždėmis

Pirmą kartą Lietuvos baleto istorijoje – per vieną vakarą žiūrovai galės išvysti net tris įspūdingus baleto pastatymus: „Šecherezada“, „Fauno popietė“ ir „Poloviečių šokiai“.

„Kaunas Jazz“ baigiamasis koncertas – didžiausioje Lietuvoje „Žalgirio“ arenoje

XXII tarptautinis džiazo festivalis „Kaunas Jazz 2012“, 2010 m. atšventęs 20-ties metų sukaktį, ir toliau stebins klausytojus įspūdinga programa bei renginiais.

Vienintelis „The Prodigy” pasirodymas Baltijos šalyse

Gegužės 25 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje savo koncertą surengs britų elektroninės šokių muzikos grupė „The Prodigy“. Kultiniai skandalistai vėl sugrįžta į Lietuvą po septynerių metų pertraukos.

„Keturiolika Dešimt“ restoranas kviečia lankytojus

Pavasaris jau atkeliavo ir į „Žalgirio“ arenoje įsikūrusį restoraną „Keturiolika Dešimt“, kuris atveria duris lankytojams ne tik renginių arenoje metu ir siūlo mėgautis ypatingu meniu bei pasijusti arčiau gamtos.

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos