Pradedama bilietų prekyba į Eurolygos jaunimo atrankos turnyrą Kaune

Vasario 10-12 dienomis Europos ateities krepšinio žvaigždes bus galima išvysti Kaune – „Žalgirio“ arenoje tris dienas vyks Eurolygos jaunimo atrankos turnyras.

Grupės „Rammstein“ pageidavimai – jogos treneris ir pusantros tonos dyzelino

Įspėjimai, kad nepilnamečiai gali būti šokiruoti, užsakyta cisterna degalų ir įspūdingo šou nuojauta – tokį šurmulį kelia pirmadienį į Lietuvą su trenksmu atbildėsianti vokiečių grupė „Rammstein“.

„Rammstein“ sugrįžo su dar galingesniu užtaisu

Jie sugrįžo. Su dar didesniu trenksmu ir dar daugiau ugnies. Pirmadienio vakarą į Kauno „Žalgirio“ areną įžengė ilgai laukta vokiečių kultinė grupė „Rammstein“.

Atlikėjas Zucchero grįžta į jo laukiančią Lietuvą

Jau keturis dešimtmečius sėkmingai koncertuojantis atlikėjas Zucchero grįžta į jo laukiančią Lietuvą. Šis Italijos dainininkas ir muzikantas pasaulyje ne mažiau mylimas ir gerbiamas nei garsieji jo žemiečiai Andrea Bocelli ir net legendinis Luciano Pavarotti.

„Žalgirio“ arenoje – Šv.Valentino diena kitaip

asario 14-ąją, Šv.Valentino dieną, Kauno arkivyskupija jau šeštus metus siūlo švęsti kitaip –atsigręžiant į tikrąsias vertybes, minint meilę ir šeimą. Šįmet ji nutarė žmones pakviesti į „Žalgirio“ areną.

„Manijos Moksleivių krepšinio lygos” Žvaigždžių diena

Jau šį penktadienį (2012-02-17) Kauną sudrebins „Manijos Moksleivių krepšinio lygos“ (MKL) Žvaigždžių diena. Geriausių šalies jaunųjų krepšininkų pasirodymas vyks Kauno „Žalgirio“ arenoje.

„Žalgirio“ arenoje – grandiozinis „Žuvėdros” koncertas

Kovo pabaigoje „Žalgirio” arenoje pasirodymą surengs daugkartiniais pasaulio ir Europos čempionais tapusi Klaipėdos universiteto sportinių šokių komanda „Žuvėdra“.

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos