„Žalgirio“ arenai – komplimentai iš už Atlanto

Didžiausia ir moderniausia Lietuvoje jau dabar vadinama Kauno „Žalgirio“ arena galėtų varžytis ir su garsiausiomis JAV arenomis. Taip teigia už Atlanto gyvenantis ir dirbantis architektas Algimantas Bublys.

„Žalgirio“ arenoje pakabintas informacinis kubas

Ketvirtadienį į Kauno „Žalgirio“ arenos palubes pakilo įspūdingo dydžio informacinis video kubas. Gamintojų žiniomis, šis kubas yra vienas didžiausių Europoje.

Išbandyti „Žalgirio“ areną apšviesiantys šviestuvai

Trečiadienį vėlai vakare išbandyti ant teleskopinių stovų įrengti Kauno „Žalgirio“ areną ir jos aplinką apšviesiantys šviestuvai.

Architektas: „Žalgirio“ arenoje bus atviri visi „sraigteliai“

Mechanizmai, motorai, fabrikai – tokiomis asociacijomis būtų galima pradėti kurti arenos vaizdinį joje dar nesilankiusiam, bet jau smalsaujančiam kauniečiui.

Proginės monetos pristatyme „Žalgirio“ arenos lanką pirmuoju dėjimu sudrebino Arvydas Sabonis

Antradienį Kauno „Žalgirio“ arenoje iškilmingoje ceremonijoje buvo pristatyta Lietuvos banko į apyvartą išleidžiama auksinė 50 litų kolekcinė moneta ir 1 lito apyvartinė vario ir nikelio lydinio moneta. Renginio metu legendinis šalies krepšininkas Arvydas Sabonis pirmasis išbandė naujosios arenos lankų tvirtumą.

Kauno arena: statybos finišo tiesiojoje

„Arenoje dirbsime ir per Jonines, ir savaitgalį“, – tikina Kauno savivaldybės administracijos Statybos skyriaus vedėjas Vigimantas Abramavičius. Nemuno saloje iškilusi „Žalgirio“ arena – praktiškai baigta, o daugiausiai darbų laukia tvarkant aplinką.

„Žalgirio“ arenos ložės jau rado savo šeimininkus

„Žalgirio“ arenoje statybininkams atliekant paskutinius darbus, o arenos valdytojams planuojant pirmuosius renginius, yra žmonių, kurie jau žino, iš kurios arenos vietos stebės aikštėje vykstančias krepšinio kovas ar garsių atlikėjų koncertus.

„Žalgirio“ arena: nuo erdvių parodoms iki biurų

Kauno Nemuno salą papuošusi „Žalgirio“ arena sporto ir pramogų mėgėjus džiugins ne tik funkcionalumu ir puikiomis akustinėmis savybėmis.

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos