Krepšinio gerbėjai Eurolygos transliacijas iš Barselonos galės stebėti „Žalgirio“ arenoje

Balandžio 26 ir 28 d. Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pradės savo žygį Eurolygos ketvirtfinalio etape. Kazio Maksvyčio auklėtinių laukia akistata su Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama „FC Barcelona“. Žalgiriečių gerbėjams nekantriai laukiant pirmųjų rungtynių, „Žalgirio“ arena kviečia jas stebėti kartu su kitais sirgaliais.

Sirgalių patogumui „Žalgirio“ arenoje bus įrengti du didžiuliai ekranai, per kuriuos bus galima mėgautis aukščiausios kokybės vaizdo transliacija. Krepšinio gerbėjai galės įsikurti tiek prie didžiojoje salėje specialiai įrengtų staliukų, tiek arenos tribūnose. Taip pat arenoje veikiančiose maitinimo vietose bus galima įsigyti skanių užkandžių bei gaiviųjų gėrimų.

„Nereikia nė sakyti, kad Eurolygos TOP 8 etapas sirgaliams yra didžiulė šventė, todėl norisi ja džiaugtis kartu su kitais bendraminčiais. Arenoje jau ne kartą buvo rodomos svarbios krepšinio rungtynės, kurias stebėjo tūkstančiai sirgalių. Tęsiame šią tradiciją ir toliau bei kviečiame visus burtis į areną ir palaikyti savo komandą“, – sako „Žalgirio“ arenos renginių organizavimo vadovas Mantas Vedrickas.

Be rungtynių stebėjimo „Žalgirio“ arenoje apsilankiusiųjų laukia ir nepamirštamos emocijos su žaliai-baltų sirgalių minia bei įvairios pramogos.

Eurolygos ketvirtfinalio seriją Barselonoje „Žalgirio“ vyrai pradės trečiadienį, balandžio 26 d. Antrosios serijos rungtynės bus žaidžiamos penktadienį, balandžio 28 d. Abejos rungtynės prasidės 21.00 val. Lietuvos laiku.

„Žalgirio“ arenos durys sirgaliams atveriamos nuo 20 val. Tiesa, krepšinio gerbėjai su savimi į areną negali įsinešti maisto produktų ir gėrimų, taip pat kitų draudžiamų daiktų.

Įėjimas į areną visiems bus nemokamas.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos