„Žalgirio“ arena kviečia sutikti Naujuosius su įspūdingu šou „Rhapsody In Rock“ (VIDEO)

Šiemet gruodžio 31 d. 20 val. Naujųjų sutikimo koncerte „Žalgirio“ arenoje per įspūdingą šou „Rhapsody In Rock“ pasirodys ne tik visame pasaulyje pripažintas atlikėjas ir kompozitorius Robertas Wellsas bei įspūdingo balso savininkė LaGaylia iš Švedijos, bet taip pat Lietuvos publikos numylėtiniai Merūnas Vitulskis, Vilija Matačiūnaitė, Povilas Meškėla ir Kauno miesto simfoninis orkestras.

NAUJŲJŲ VAKARO PROGRAMA (2013 m. gruodžio 31 d.)

18.00 val. atidaromos arenos durys lankytojams. Kviečiame atvykti anksčiau prieš koncertą ir šventinį vakarą pasimėgauti užkandžiais ir gėrimais, kuriuos įsigysite arenos baruose.
20.00 – 23.30 val. Šventinis koncertas: dviejų dalių su pertrauka muzikinis Roberto Wellso šou „Rhapsody In Rock“. Vakaro metu girdėsite žinomiausius visų laikų roko hitus ir scenoje išvysite: Robertą Wellsą su ritmo grupe bei soliste LaGaylia iš Švedijos, lietuvių atlikėjus Merūną Vitulskį, Viliją Matačiūnaitę, Povilą Meškėlą, Kauno miesto simfoninį orkestrą. Pertraukos metu nuobodžiauti neleis šmaikščios vakaro vedėjo istorijos ir prizai, taip pat arenos baruose galėsite įsigyti užkandžių ir gėrimų.
00.00 val. Vidurnaktį prie arenos nugriaudės įspūdingas fejerverkas.

Įsigijusiems papildomą bilietą iš anksto „Ticketpro“ ir arenos bilietų kasoje (8 37 354 403) lauks šventinio vakaro pratęsimas arenos „14 10“ restorane.
00.30 val. Šventinės vakarienės pradžia arenos „14 10“ restorane.
01.00 – 01.45 val. Karščiausi hitai su gyvo garso grupe „Blues Makers“.
01.45 – 02.15 val. DJ muzika.
02.15 – 03.00 val. Šventinis tortas visiems vakaro svečiams. „Blues Makers“ pasirodymas.
03.00 val. Vakarėlis iki paryčių su DJ.
04.30 val. Linksmybių pabaiga.

Kviečiame žiūrėti video įrašą su Kauno miesto simfoninio orkestro vadovo Algimanto Treikausko pasakojimu apie Roberto Wellso pasiekimus, naujametinio vakaro programą ir išgirsti Jums skirtus šventinius linkėjimus.

„Naujametinio vakaro metu arenoje skambės populiariausi kūriniai iš Roberto Wellso šou „Rhapsody In Rock“. Jį sudaro visi žymiausi praeito trečio ir ketvirto dešimtmečio roko kūriniai, kuriuos atliks tiek pats Robertas Wellsas su ritmo grupe, tiek lietuvių atlikėjai Merūnas Vitulskis, Vilija Matačiūnaitė, Povilas Meškėla ir Kauno miesto simfoninis orkestras“, – apie Naujųjų šou „Žalgirio“ arenoje pasakojo simfoninio orkestro vadovas Algimantas Treikauskas.

Susitikime „Žalgirio“ arenoje Naujųjų vakarą! Roberto Wellso šou „Rhapsody In Rock“ bilietus platina „Ticketpro“ ir „Žalgirio“ arenos bilietų kasa 8 37 354 403.

Kitos naujienos

Kauno „Žalgiris“ 80 metų jubiliejų pasitinka su atnaujinimais „Žalgirio“ arenoje

Kauno „Žalgiris“ 80 metų jubiliejų pasitinka su atnaujinimais „Žalgirio“ arenoje

Vasarą „Žalgirio“ arenoje buvo atlikti darbai, kuriuos sirgaliai galės įvertinti... Plačiau »

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sužinokite apie artėjančius renginius, registruokitės į užsiėmimus. Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos