„Uodo Šeimos Turgelis“ „Žalgirio“ arenoje

„Uodo Šeimos Turgelis“ „Žalgirio“ arenoje, spalio 13-ąją! Pirmą kartą, „žaliausias” Lietuvos šeimų portalas Uodas.lt, kartu su „žaliausia“ sporto ir pramogų arena, kviečia į atsakingą vartojimą ir šeimos vertybes puoselėjantį „Šeimos Turgelį“!

Spalio 13 d. (Sekmadienį) „Žalgirio“ arenoje, nuo 10:00 val. šeimynėlės iš visos Lietuvos galės pirkti, parduoti, mainyti savo šeimos turtelius, bendrauti ir pramogauti!

Ne pirmą kartą rengiamo „Šeimos Turgelio“ dalyviai teigia, kad tai jau tapo maža, gražia, šeimynine tradicija, kuri kaskart prisideda prie to nuostabaus jausmo – „kaip gera būti kartu“, kūrimo.

Turgelyje esami ir būsimi tėveliai dalinasi šeimyniniais džiaugsmais, vaikučiai prisipildo žaismingų emocijų, o nebenaudojami daiktai atranda naujus namus! Tai kas sena ar įprasta, kažkam tampa nauja ir pirmąkart patirta – tebūnie tai žaislas, drabužis, namų apyvokos daiktas ar naudingas patarimas!

Pramogų kampelyje su mažaisiais užsiims vaikiški personažai, vaizduotę lavins kūrybinės dirbtuvėlės. Tuo tarpu tėvelių patogumui, arenoje veiks restoranas, patogi poilsio zona. Turgelyje jūsų lauks ir gerumu pasidalinti kvies gerumo tinklas „Pagalba daiktais“ ir beglobių gyvūnų asociacija. Kviesime visus prisidėti, paremti skurdžiau gyvenančias šeimas, ieškosime beglobiams gyvūnams jaukių namų.

„Džiaugiamės, jog šis renginys organizuojamas „Žalgirio“ arenoje ir, manome, kad tai taps gražia tradicija. Didelės arenos erdvės tikrai sutalpins visus norinčius turgelio prekybininkus ir pirkėjus. Tikimės, kad visi puikiai praleis laiką bei turės abipusės naudos, – atvykti į renginį kvietė „Žalgirio“ arenos rinkodaros vadovė Vilija Bulanavičienė. – Ateityje visuomet stengsimės prisidėti prie panašaus pobūdžio renginių ir akcijų“.

Turgelio organizatoriai teigia: „Sekmadienis – šeimos diena, tad leiskime ją drauge!“.

„Šeimos turgelis“ visų šeimų lauks kiekvieno mėnesio antrą sekmadienį(10.13, 11.10, 12.08).

Įėjimas į renginį nemokamas, o norinčius prekiauti, organizatoriai kviečia kreiptis: el.p. seimosturgelis@uodas.lt, arba tel.pasiteiravimui: 8 610 05101.

Turgelyje bus galima prekiauti asmeniniais savo šeimos daiktais: drabužiais, avalyne, vaikiškomis prekėmis, smulkmenomis namams ir buičiai, rankdarbiais.

myliukauna.lt informacija

Kitos naujienos

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sužinokite apie artėjančius renginius, registruokitės į užsiėmimus. Plačiau »

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos