Reperio Timati pageidavimai Lietuvoje: „Rolls Royce“, SPA ir apsauga

Šį šeštadienį 20 val. Kauno „Žalgirio“ arenoje didžiajame naktinio „Macao Open Air“ klubo renginyje koncertuos dviejų valstybių žvaigždės: pasaulyje garsiausias Rusijos dainininkas Timati ir Lietuvos grupė „Sel“.

Dj Antoine vs Timati feat. Kalenna – Welcome to St. Tropez (DJ Antoine vs Mad Mark Remix). Ne tik tarp Europos, bet ir pasaulio šalių klubinėtojų turbūt nerasi žmogaus, kuris nėra girdėjęs šios Rusijos muzikos megažvaigžde tituluojamo Timati superhito.

„Welcome to St. Tropez“ daugelyje Europos Sąjungos valstybių radijo stočių užėmė pirmąsias vietas ir tapo superhitu, o youtube.com interneto svetainėje klipas sulaukė jau beveik 100 mln. peržiūrų.

Su šia daina Timati plačiai atvėrė Rusijos muzikinį langą į Europą ir neatsitiktinai Senojo žemyno žiniasklaida be konkurencijos jį laiko pačiu populiariausiu Rusijos dainininku ne tik Europoje, bet ir pasaulyje.

2009-aisiais su pasauline žvaigžde Snoop Dog Timati atliko hitu tapusią „Groove On“, bendradarbiauja su didžiausio ryškumo hiphopo žvaigždėmis – P.Diddy, Snoop Dogg, Xzibit, Mario Winans, Busta Rhymes ir prodiuseriu Scottu Storchu.

Maskvoje gimęs, nuo 13 metų Los Andžele gyvenęs Timuras Junusovas – toks tikrasis stambaus verslininko Ildaro Junusovo ir Simonos sūnaus Timati vardas – yra ne tik sėkmingiausias savo šalies repo, hiphopo ir RnB muzikos atlikėjas, bet praeityje ir viena skandalingiausių Rusijos žvaigždžių.

Pastaraisiais metais, kaip ir su juo viename renginyje koncertuosiantis Selas, Timati, kaip, beje, ir lietuvis, daug dėmesio skiria labdarai, daug medituoja, yra ir UNESCO skatinamo Maskvos tarptautinio fondo tarybos narys.

„Stengiuosi nestovėti vietoje ir nepatekti į aklagatvį. Noriu augti, judėti ir tobulėti“, – teigia ne vieną didelį projektą parengęs, nusifilmavęs beveik dešimtyje filmų („Karštis“ su Agne Čadova, buvusia Ditkovskyte, sulaukė didelio populiarumo ir Lietuvoje), daugybę apdovanojimų turbūt nesuskaičiuojantis (nuo „Auksinio gramofono“ iki „MUZ-TV“, nuo „World Fashion Awards“ iki „IN DA AWARDS“) ir verslininku (klubo, restorano bendraturtis) tapęs Timati.

Ar į Kauną atvyksianti Rusijos žvaigždė išranki?

„Automobilis „Rolls Royce“, sporto salė su SPA bei visur ir visada lydintis apsaugos darbuotojas“, – pasak renginio organizatorių, daugiau Timati ypatingų reikalavimų nekėlė.

Po koncerto „Žalgirio“ arenoje Timati išvyks tiesiai į „Macao Open Air“ klubą, kuriame tą naktį koncertuos jo draugas – pasaulinė žvaigždė Max C.

Darius Sėlenis, Kauno diena

Kitos naujienos

Kauno „Žalgiris“ 80 metų jubiliejų pasitinka su atnaujinimais „Žalgirio“ arenoje

Kauno „Žalgiris“ 80 metų jubiliejų pasitinka su atnaujinimais „Žalgirio“ arenoje

Vasarą „Žalgirio“ arenoje buvo atlikti darbai, kuriuos sirgaliai galės įvertinti... Plačiau »

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sužinokite apie artėjančius renginius, registruokitės į užsiėmimus. Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos