Robertas Wellsas atskleidė tapimo žvaigžde receptą (VIDEO)

Specialus žurnalistės Violetos Baublienės reportažas iš Švedijos LRT laidai „Stilius“ apie vunderkindą muzikantą, kompozitorių ir atlikėją Robertą Wellsą, kuris 2013 m. gruodžio 31 d. 20 val. pasirodys „Žalgirio“ arenoje Naujųjų vakarą su savo garsiausiu šou „Rhapsody In Rock“ kartu su soliste iš Švedijos LaGaylia, lietuvių atlikėjais Merūnu Vitulskiu, Vilija Matačiūnaite, Povilu Meškėla ir Kauno miesto simfoniniu orkestru.

Robertas Wellsas – pasaulyje pripažintas ir garbstomas muzikantas, mokęsis Karališkojoje Švedijos muzikos akademijoje, už nuopelnus muzikai apdovanotas garbingiausiais titulais. Kviečiame iš arčiau susipažinti su kompozitoriumi ir dainininku, itin vertinamu Švedijos karališkosios šeimos, tačiau tuo pačiu tikrai žaviu ir visiškai paprastu žmogumi.

R. Wellsas koncertuoja jau 35 metus įvairiose pasaulio scenose ir publikos gerbiamas už nuoširdų bendravimą, visišką savęs atidavimą publikai koncertų metu, vertybėmis pagrįstą tvirtą požiūrį į muziką ir šou verslą. „Nuo pat muzikinio kelio pradžios apsibrėžiau, koks noriu būti – kuo toliau nuo narkotikų, lėbavimo ir rūkymo, – savo poziciją dėsto atlikėjas. – Į koncertus šeima keliauja dažniausiai kartu. Man patinka būti scenoje, bet ne prarastos šeimos sąskaita“.

Paklausus apie tapimo žvaigžde receptą atlikėjas R. Wellsas nedvejodamas atsako: „Kertinis sėkmės pamatas – darbas. Jei jūsų pripažinimui reikalingas garsių vakarėlių lankymas, skandalai laikraščių puslapiuose, o naują projektą ar šou pradedate vien tik viešųjų ryšių plepalais ir tuščiažodžiavimu – jūsų muzikanto karjera nieko verta“.

Pasak vertintojų, R. Wellso pasirodymai kausto dėmesį anaiptol ne pigiais triukais, o publiką atlikėjas paperka kokybiška muzika ir nuoširdžiu bendravimu. „Scenoje nenaudoju ausinių, nes visą laiką noriu girdėti publiką – sako Robertas. – Turiu jausti ryšį su klausytoju, nes scenoje dirbu būtent jam“.

Atlikėjas tikisi, jog Lietuvos publika bus nusiteikusi šokti ir švęsti, nes nuo to priklauso vakaro atmosfera.

Susitikime per Naujuosius „Žalgirio“ arenoje per Roberto Wellso šou „Rhapsody In Rock“! Bilietus platina „Ticketpro“ ir arenos bilietų kasa 8 37 354 403.

http://www.youtube.com/watch?v=1dKfa0sv8mE

Kitos naujienos

Kauno „Žalgiris“ 80 metų jubiliejų pasitinka su atnaujinimais „Žalgirio“ arenoje

Kauno „Žalgiris“ 80 metų jubiliejų pasitinka su atnaujinimais „Žalgirio“ arenoje

Vasarą „Žalgirio“ arenoje buvo atlikti darbai, kuriuos sirgaliai galės įvertinti... Plačiau »

Į areną – ne tik koncerto pažiūrėti. Įmonės vis dažniau renginius perkelia į daugiafunkcines erdves

Į areną – ne tik koncerto pažiūrėti. Įmonės vis dažniau renginius perkelia į daugiafunkcines erdves

Įvairių renginių paklausa pastaraisiais metais ženkliai išaugo. Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos