Vilijos Matačiūnaitės kalėdinės tradicijos ir burtai (VIDEO)

Šiemet Naujųjų išvakarėse „Žalgirio“ arenoje per Roberto Wellso šou „Rhapsody In Rock“ pasirodysianti atlikėja Vilija Matačiūnaitė pasidalijo savo šeimos kalėdinėmis tradicijomis bei prisipažino, jog nevengia Kūčių naktį išsiburti, kas jos laukia ateinančiais metais.

„Stengiuosi pakurstyti kalėdinius žaidimus, raginu šeimą žaisti, ruoštis tam iš anksto. Jau dabar pradėjau rašytis, kokius žaidimus žaisime šiemet, – šventine nuotaika dalijosi Vilija. – Visada stengiamės šiaudų pasidėti po staltiese, tiesiog paįvairinti vakarą, kad tai nebūtų tik sėdėjimas prie stalo, o po to žiūrėjimas kokių nors televizijos programų“.

Žinoma dainininkė nemėgsta kasmet likimą nuspėti tais pačiais burtais, todėl nemažai laiko praleidžia ruošdamasi gražiausioms metų šventėms – ieškodama dar nebandytų, įdomių žaidimų ir būrimų. Tuomet savo ateitį bando nuspėti kartu su seserimi ir mama.

„Praėjusiais metais apmėtėme visus namus batais, knygomis, pinigais, būrėmės, kur skrisime, kur keliausime. Yra vienas burtas, kurį kasmet kartoju – susirašau vyrų vardus, pasidedu po pagalve ir ryte traukiu. Tačiau per kiekvienas Kalėdas ištraukiu ne tą vardą, kur patinka. Tada galvoju, kad burtas buvo prastas ir teks laukti kitų metų“, – prisiminusi pernai metų šventes juokėsi Vilija.

Atlikėjai per Kalėdas nepatinka nei gauti dovanų, nei jas dovanoti. „Man labiau patinka, kai aš metų eigoje kur nors eidama pamatau daiktą, pagalvoju, kad jis labai tiktų ir patiktų kokiam nors žmogui ir tiesiog padovanoju. Tam nereikia progų!“, – šypsosi atlikėja.

Kalbėdama apie šventinius koncertus Vilija labai džiaugėsi, kad Naujųjų metų naktį galės pasirodyti Roberto Wellso šou „Rhapsody In Rock“ kartu su soliste iš Švedijos LaGaylia Frazier. Pastarosios atlikėjos dainuojami kūriniai Vilijai ypač patinka.

„Kai sužinojau, kad su Robertu Wellsu atvyksta ir LaGaylia Frazier ir dalyvausiu tame pačiame renginyje, nenusakomai apsidžiaugiau. Kadangi pati studijavau džiazą, esu didelė LaGaylia gerbėja. Vieną jos kūrinių ypatingai mėgstu ir labai dažnai įsijungiu pasiklausyti, – nekantriai laukdama koncerto džiūgavo Vilija. – Šių abiejų muzikantų kartu atliekamos kompozicijos ir tai, kaip jie dirba kartu scenoje, yra kažkas nuostabaus. Man didelė garbė prisijungti prie šio projekto“.

Šou „Rhapsody In Rock“ bus pirmą kartą pristatytas Lietuvoje, vieninteliame koncerte tik „Žalgirio“ arenoje 2013 m. gruodžio 31 d. 20 val. Žiūrovų lauks dviejų dalių muzikinė programa: savo virtuoziškumą grodamas ir dainuodamas demonstruos pats Robertas Wellsas, balso galimybėmis stebins LaGaylia, pasirodys lietuvių atlikėjai Vilija Matačiūnaitė, Merūnas Vitulskis, Povilas Meškėla ir Kauno miesto simfoninis orkestras. Bilietus platina „Ticketpro“ ir arenos bilietų kasa (8 37 354 403).

Kitos naujienos

Kauno „Žalgiris“ 80 metų jubiliejų pasitinka su atnaujinimais „Žalgirio“ arenoje

Kauno „Žalgiris“ 80 metų jubiliejų pasitinka su atnaujinimais „Žalgirio“ arenoje

Vasarą „Žalgirio“ arenoje buvo atlikti darbai, kuriuos sirgaliai galės įvertinti... Plačiau »

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sužinokite apie artėjančius renginius, registruokitės į užsiėmimus. Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos