Muzikuok „Žalgirio“ arenos gimtadienio metu – registruokis jau dabar

2013 m. rugpjūčio 18 d. „Žalgirio“ arena skelbia atvirų durų dieną ir kviečia į 2 metų gimtadienio šventę. Tą dieną sporto ir pramogų rūmuose visų lauks įvairiausių sporto šakų prisistatymai, muzikiniai pasirodymai, konkursai, užsiėmimai vaikams, šventinis tortas ir gera nuotaika. Veiklos bus vykdomos nuo ryto iki vakaro tiek arenos viduje, tiek jos prieigose. Arenos gimtadienis – šventė miestui, tad visi lankytojai tą dieną į areną galės patekti nemokamai.

Muzikuok gimtadienio metu

Tęsiant gražią tradiciją šiemet ir vėl kviečiami registruotis atlikėjai ir muzikos grupės, norinčios pasirodyti „Žalgirio“ arenos gimtadienio metu amfiteatro scenoje. Jei jaučiama, jog pats laikas savo atliekama muzika pasidalinti su didesne auditorija – raginama nepraleisti progos ir registruotis.

„Pirmojo „Žalgirio“ arenos gimtadienio metu išgirdome tikrai vertas dėmesio grupes ir atlikėjus: Stiffer, MOVO, Andrew Flame, Gabrielę Goštautaitę, Aistę Tomkevičiūtę ir kitus“, – muzikantus vardijo „Žalgirio“ arenos komunikacijos vadybininkė Renata Novogreckaitė. – „Tikime, jog šiemet būsime dar kartą nustebinti, kiek daug Lietuvoje turime stiprių, tačiau dar ne visiems žinomų grupių ir atlikėjų. Arenos gimtadienis – puiki proga būti išgirstiems ir įvertintiems daugybės žmonių“.

Į „Žalgirio“ arenos gimtadienį bus kviečiami žiniasklaidos atstovai, dalyvaujančių grupių ir atlikėjų dainų įrašai talpinami arenos interneto svetainėje www.zalgirioarena.lt ir socialiniame tinkle „Facebook“. Gerai pasirodžiusioms muzikos grupėms ir atlikėjams bus suteikta galimybė surengti savo koncertą arenos restorano terasoje dar šią vasarą.

Iki 2013 m. rugpjūčio 1 d. el. p. info@zalgirioarena.lt grupės ir atlikėjai kviečiami registruotis siunčiant šią informaciją: atlikėjo/grupės pavadinimas, aprašymas bei kokybiška nuotrauka, audio/video įrašai, techniniai reikalavimai pasirodymui, kontaktiniai duomenys. Organizatoriai pasilieka teisę vykdyti atlikėjų ir grupių atranką. Pasiteiravimui info@zalgirioarena.lt, 8 615 98636.

Įvairios sporto šakos – išbandyk pats

2013-ieji paskelbti Sveikatingumo metais, tad „Žalgirio“ arena, būdama aktyvia visuomenės nare ir bendradarbiaudama su Lietuvos sporto mokyklomis bei įvairiomis organizacijomis, šiemet arenos gimtadieniui ruošia ypač turiningą sportinę ir sveikatingumo programą.

„Dalyvauti „Žalgirio“ arenos gimtadienyje jau dabar panoro daugiau nei 15 skirtingų sporto šakų atstovų, tarp jų – taekwondo, kartingai, tenisas, sportinis šaudymas, irklavimas, dviračiai, gimnastika, žinoma, krepšinis“, – sporto šakas vardijo „Žalgirio“ arenos rinkodaros vadovė Vilija Bulanavičienė. – „Sporto šakų atstovai pristatys savo sporto šaką, daugumą iš jų bus galima išbandyti patiems – registracija bus vykdoma gimtadienio dieną atvykus į areną“.

Gimtadienio dieną arenos erdvės bus skirtos įvairių sporto šakų atstovams, kurie lankytojams pristatys parodomąją programą, supažindins su treniruočių ypatumais, reikalingu inventoriumi, leis žiūrovams išbandyti sporto šaką patiems. Apsilankyti arenoje ypač rekomenduotina svarstantiems, kurią sporto šaką propaguoti patiems ar savo vaikams – išbandžius keletą ir pasikonsultavus su treneriais bus lengviau pasirinkti.

Taip pat gimtadienio metu lankytojams bus suteikta aktualios informacijos sveikos gyvensenos ir žalingų įpročių prevencijos klausimais, turės galimybę įsivertinti kūno masės indeksą, kraujo spaudimą, profesionaliai išsimatuoti kūno masės sudėtį, išgirsti sveikos gyvensenos rekomendacijas iš visuomenės sveikatos specialistų ar išmokti suteikti pirmąją pagalbą.

Gimtadienio programa bus papildyta įvairiausiomis veiklomis ir paskelbta liepos pabaigoje arenos interneto svetainėje www.zalgirioarena.lt.

Žiūrėkite pirmojo „Žalgirio“ arenos gimtadienio akimirkas šioje foto galerijoje.


Grupės Stiffer pasirodymas arenos pirmojo gimtadienio metu (A.Aleksandravičiaus nuotr.)

Kitos naujienos

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sužinokite apie artėjančius renginius, registruokitės į užsiėmimus. Plačiau »

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos