Eurolyga: Stambulo „Fenerbahce“ – Tel Avivo „Maccabi“

Kauno „Žalgirio“ arenoje – dar daugiau Eurolygos dvikovų!

Spalio 29 d., antradienį, 20:30 val. „Žalgirio“ arenoje įvyks Eurolygos šeštojo turo rungtynės, kuriose susitiks Stambulo „Fenerbahce“ ir Tel Avivo „Maccabi“ komandos.

Sprendimas perkelti rungtynes iš Stambulo į Kauną buvo priimtas atsižvelgiant į Turkijos ir Izraelio vyriausybių rekomendacijas.

Kartu su „Fenerbahce“ komanda į „Žalgirio“ areną sugrįš buvę žalgiriečiai Šarūnas Jasikevičius, Tomas Masiulis, Nigelas Hayesas-Davisas ir Bobanas Marjanovičius. „Maccabi“ gretose šį sezoną rungtyniauja Rokas Jokubaitis.

Bilietus į šias rungtynes galite įsigyti oficialioje „Žalgirio“ bilietų platinimo sistemoje internete arba „Žalgirio“ arenos kasoje (darbo laikas: darbo dienomis 16:00 – 20:00 val.).

Informacija apie renginį

Laikas

2024-10-29, 20:30 val.

Durys

19:00 val.

Trukmė

2 val.

Vaikai

Vaikai iki 6 metų (imtinai) įleidžiami nemokamai

Kainos

Nuo 38 Eur

Platintojai

Žalgiris.lt

Organizatorius

FENERBAHÇE SPORTS CLUB

Salės planas

(KREPŠINIS)

Kur rasti

RESTORANAS SALA

Ateikite anksčiau ir pavakarieniaukite arenoje įsikūrusiame restorane „SALA“. Susipažinkite su restorano meniu. Būtina išankstinė staliukų rezervacija el. paštu info@salarestoranas.lt arba tel. nr. +37061432542.

SVARBU: staliukų rezervacija restorane galima ne tik įsigijusiems bilietą pirmajame arenos aukšte. Turintys bilietus kituose arenos aukštuose po vakarienės yra palydimi į savo sektorių.

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
Ginčų sprendimas
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos