One last time: Rod Stewart

Legendinis dainininkas ir dainų autorius, du kartus įtrauktas į „Rock & Roll“ šlovės muziejų, Rodas Stewartas sugrįžta į Lietuvą. Ikoniškasis atlikėjas pasirodys Kauno „Žalgirio“ arenoje balandžio 23 d., kur surengs nepamirštamą vakarą su jo garsiausiais hitais, kurie skamba jau daugiau nei penkis dešimtmečius.

Bilietus į Rodo Stewarto koncertą visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete www.bilietai.lt bus galima įsigyti nuo trečiadienio (spalio 9 d.) 10 val. ryto. Nuo spalio 8 d. (antradinienio) įsigyti bilietus į renginį galės ir „Live Nation Lietuva“ klubo nariai. Užsiregistruoti į „Live Nation Lietuva“ klubą galima čia: bit.ly/LiveNationConcertClub

Rodo Stewarto koncertuose skamba garsiausi hitai iš jo daugiau nei 50 metų trunkančios karjeros, o gerbėjai bei kritikai neabejotinai laiko šią gastroles viena iš tų, kurias tiesiog būtina pamatyti. Koncerto metu skambės tokie hitai kaip „You Wear It Well“, „Maggie May“, „Da Ya Think I’m Sexy“, „The First Cut is the Deepest“, „Tonight’s the Night“, „Every Picture Tells A Story“, „Infatuation“, „Forever Young“, „Ooh La La (I Wish That I Knew What I Know Now)“, „Young Turks“, „Have I Told You Lately That I Love You“, „Rhythm of My Heart“, „Broken Arrow“ ir „Forever Young“.

Rodas Stewartas, kuris daugiau nei 50 metų džiugina klausytojus, nesiruošia sulėtinti tempo. 2024 metais atlikėjas išleido savo 33-ąjį studijinį albumą Swing Fever, kuris yra bendras darbo vaisius su Jools Holland ir jo Rhythm & Blues Orchestra (Warner Records). Po turų po Aziją ir Europą, Stewart užbaigė rekordinį 13 metų trunkantį pasirodymų ciklą Las Vegase „Rod Stewart: The Hits“. Nuo 2025 metų kovo iki birželio mėnesio jis sugrįš į „Caesars Palace“ Las Vegase su šou „The Encore Shows“, kuriame be didžiausių hitų gerbėjų laukia ir daug siurprizų.

Ne paslaptis, kad Rodas Stewartas yra vienas iš geriausiai parduodančių muzikos atlikėjų istorijoje – jo sąskaitoje daugiau nei 250 milijonų įrašų visame pasaulyje. Jo unikalus balsas, stilius ir kūryba aprėpia įvairius muzikos žanrus – nuo roko ir folko iki sielos, R&B ir Didžiosios Amerikos dainų knygos (The Great American Songbook). Tai vienas iš nedaugelio atlikėjų, kurio albumai sulaukė didelės sėkmės kiekvieną dešimtmetį. Rord Stewart yra pelnęs daugybę prestižinių apdovanojimų, įskaitant du „Rock & Roll“ šlovės muziejaus apdovanojimus, ASCAP įkūrėjo apdovanojimą už dainų kūrybą, „GRAMMY‘‘ gyvenimo nuopelnų apdovanojimą, o 2016 metais jam buvo suteiktas riterio titulas ir sero vardas.

Vienintelis muzikos legendos Rodo Stewarto koncertas Lietuvoje įvyks 2025-ųjų metų balandžio 23 dieną „Žalgirio‘‘ arenoje Kaune. Koncertą pristato didžiausias renginių organizatorius Baltijos šalyse „Live Nation Lietuva‘‘.

Informacija apie renginį

Vieta

„Žalgirio“ arena, Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas

Laikas

2025-04-23 d. 20:00 val.

Durys

18:30 val.

Trukmė

~2 val. 00 min.

Neįgalieji

Nemokamai neįleidžiami

Vaikai

Nemokamai neįleidžiami

Fotografuoti, filmuoti

Galima tik su neprofesionalia įranga

Kainos

Nuo 154,10 EUR; bilietų platintojo mokestis: 1,50 EUR, arenos mokestis: 3,00 EUR. Į kainą neįskaičiuota: daiktų saugojimo paslauga (2 EUR)

AUDI klubo nariai

Audi klubo nariai bilietus įsigyti gali nuo 2024 10 07 iki 2024 10 21

Organizatorius

Live Nation Lietuva, UAB

Salės planas

KONCERTAS 1

Kur rasti

Ateikite anksčiau ir pavakarieniaukite arenoje įsikūrusiame restorane „SALA“. Susipažinkite su restorano meniu. Būtina išankstinė staliukų rezervacija el. paštu info@salarestoranas.lt arba tel. nr. +37061432542.

SVARBU: staliukų rezervacija restorane galima tik įsigijusiems bilietą pirmajame arenos aukšte arba parteryje, taip pat svečių grupėms.

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
Ginčų sprendimas
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos