LEDO MELODIJOS

Gruodį Kaune įvyks naujas įspūdingas ledo šou „Ledo melodijos“. Žiemiškoje šventėje pasirodys žymiausi pasaulio, Europos ir Olimpiniai dailiojo čiuožimo čempionai ir akrobatai, laužantys visus gravitacijos dėsnius.

Gruodžio 12 d. Kauno „Žalgirio arenoje“ vyks aukso medaliais padabintų dailiojo čiuožimo čempionų, šviesos ir gražiausių pasaulinių muzikos hitų sintezė. Žadama, kad šou užburs ir sukurs tikrą šventinę nuotaiką. Nėra abejonės, kad „Ledo melodijos“ taps vienu įspūdingiausių šventinio laikotarpio renginių Lietuvoje.

Bilietų prekyba prasideda nuo 2024–09–16 10:00 val.

Ant ledo išskirtinėje programoje pasirodys svarbiausi dailiojo čiuožimo vardai ir veidai: charizmatiškieji italai ir 2023 m. Europos dailiojo čiuožimo čempionai Charlene Guignard ir Marco Fabbri, vertinami už savo preciziškus pasirodymus, kūrybingas choreografijas ir techniką. „Ledo melodijose“ išvysime ir tikrą superžvaigždę, dusyk pasaulio čempioną, septynis kartus Europos čempioną ir olimpinių žaidynių prizininką, ispaną Javierą Fernandezą. Trijuose Lietuvos miestuose šventišką pasirodymą surengs ir Lietuvos dailiojo čiuožimo čempionas, šio sporto legenda mūsų šalyje Aidas Reklys; šiemet sausį Kaune dominavę ir Europos dailiojo čiuožimo čempionais tapę italai Lucrezia Beccari ir Matteo Guarise, dukart Vengrijos čempionai Danijil Szemko ir Mariia Ignateva, taip pat JAV čempionė ir Žiemos olimpinių žaidynių dalyvė, plastiškoji Polina Edmunds.

Informacija apie renginį

Vieta

„Žalgirio“ arena, Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas

Laikas

2024-12-12 d. 19:00 val.

Durys

17:30 val.

Trukmė

~2 val. 00 min.

Neįgalieji

Nemokamai neįleidžiami

Vaikai

Vaikai iki 6 metų (imtinai) įleidžiami nemokamai

Fotografuoti, filmuoti

Galima tik su neprofesionalia įranga

AUDI klubo nariai

Nauji Audi klubo nariai bilietus pirks nuo 2024 09 16 iki 2024 09 30

Organizatorius

Bravo events, UAB

Salės planas

Kur rasti

Ateikite anksčiau ir pavakarieniaukite arenoje įsikūrusiame restorane „SALA“. Susipažinkite su restorano meniu. Būtina išankstinė staliukų rezervacija el. paštu info@salarestoranas.lt arba tel. nr. +37061432542.

SVARBU: staliukų rezervacija restorane galima tik įsigijusiems bilietą pirmajame arenos aukšte arba parteryje, taip pat svečių grupėms.

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos