ARENA SHOW: DONATAS MONTVYDAS

Donatas Montvydas skelbia vienintelį šou šiais metais „Žalgirio arenoje!“

Atlikėjas, dainų kūrėjas ir muzikos prodiuseris Donatas Montvydas jau gruodžio 27 d. Žalgirio arenoje parodys tai, kas dar nematyta ne tik Lietuvos, bet ir pasaulio scenoje.

Pirkdami bilietus nenustebkite – scena stovės jums neįprastoje vietoje, tai ne klaida, šis koncertas jus nustebins inovatyviais ir niekur nematytais sprendimais, kurie kiekvieną „Žalgirio“ arenos kampelį pavers geriausio matomumo vietomis.

Donato Montvydo koncerte dirbs profesionalų komanda ir geriausi savo srities specialistai, patirtį kaupę Beyonce, Justin Timberlake, Shakira pasauliniuose turuose, Game of Thrones filmavimo aikštelėje Holivude ir kt.

Gruodžio 27 dieną Donatas Montvydas scenoje pasirodys su profesionalia šokėjų ir muzikantų komanda. Scenoje išgirsite ne tik hitus „Nieko Verta“, „Kol vakaras ilgas“, „17”, „Norim dar“, bet ir naujausią kūrinį „Ikaras“, kuriam muzikinį klipą atlikėjas net savaitę laiko su dukra Adele ir šokėjais iš viso pasaulio filmavo Portugalijoje.

Informacija apie renginį

Vieta

„Žalgirio“ arena, Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas

Laikas

2024-12-27 d. 20:00 val.

Durys

18:30 val.

Trukmė

~2 val. 00 min.

Neįgalieji

Nemokamai neįleidžiami

Vaikai

Nemokamai neįleidžiami

Fotografuoti, filmuoti

Galima tik su neprofesionalia įranga

Kainos

Nuo 36,10 EUR, bilietų platintojo mokestis: 1,50 EUR, arenos mokestis: 3,00 EUR. Į kainą neįskaičiuota: daiktų saugojimo paslauga (2 EUR)

Parkavimas

„Žalgirio“ arenos automobilių parkavimo aikštelė (ADC parking programėlė)

Organizatorius

DMO MUSIC GROUP, UAB

ŽA autobusai po renginio

Važiuos

RESTORANAS SALA

Ateikite anksčiau ir pavakarieniaukite arenoje įsikūrusiame restorane „SALA“. Susipažinkite su restorano meniu. Būtina išankstinė staliukų rezervacija el. paštu info@salarestoranas.lt arba tel. nr. +37061432542.

SVARBU: staliukų rezervacija restorane galima tik įsigijusiems bilietą pirmajame arenos aukšte arba parteryje, taip pat svečių grupėms.

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos