Kas sieja Cirque Éloize ir Cirque du Soleil?

Kanadoje 1993 metais Monrealyje įkurtas Cirque Éloize šiuolaikiškai ir originaliai sujungia cirką su muzikos, šokio ir teatro menu. Cirque Éloize trupė nuolat siekia meninio tobulumo, nes yra pasaulio lyderiai šiuolaikinio cirko meno srityje.

Paroda „Moters pasaulis“ skelbia ilgąjį moterų savaitgalį

Kasmet mušanti dalyvių ir lankytojų rekordus, paroda „Moters pasaulis“ dažnos moters kasdienybėje tampa įvykiu, skatinančiu ne tik patobulinti fizinę išvaizdą, bet ir keliančiu dvasinę savivertę.

Kviečiame apsilankyti J. Pranckevičiaus parodoje

Nuo 2014 m. lapkričio 11 d. iki gruodžio 11 d. „Žalgirio“ arenos parodų erdvėje veiks Juozo Pranckevičiaus darbų paroda. Galimas parodos lankymas: arenos restorano „14 10“ darbo metu (darbo dienomis 11-17 val.) ir arenoje vykstančių renginių metu (turintiems renginio bilietą). Įėjimas pro restoraną. Parodos lankymas nemokamas.

Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko vėl pakvies gerbėjus Kalėdas atšvęsti kartu

Garsiausia Lietuvos šokėjų ant ledo pora Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko šių metų gruodį ir vėl pakvies dailiojo čiuožimo gerbėjus Kalėdas atšvęsti kartu.

M.A.M.A.2014 scenoje susitiks Alina Orlova, „Leon Somov&Jazzu” ir Marijonas Mikutavičius

Sausio 30-ąją Kauno „Žalgirio“ areną vėl sudrebins Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A.2014. Įspūdingų, pompastiškų, visų labai laukiamų iškilmių organizatoriai jau atskleidžia pirmuosius renginio muzikinės dalies atlikėjus.

„Žalgirio“ arenos dumilijonąja lankytoja tapo jaunoji „Žalgirio“ aistruolė

„Žalgirio“ arenoje sekmadienį vykusios LKL rungtynės tarp Kauno „Žalgirio“ ir Klaipėdos „Neptūno“ buvo ypatingos. Arenoje susirinkę sirgaliai ne tik šventė įspūdingą žalgiriečių pergalę, bet ir aplodismentais pasitiko jaunąją komandos aistruolę Rusnę, kuri tapo dumilijonąja „Žalgirio“ arenos lankytoja.

Į Kauną atvyksiantis R. Williamsas nufilmavo žinutę lietuviams

„Leiskite man įeiti į jus ir palinksminti jus“, – tokią linksmą žinią Lietuvai siunčia Robbie Williamsas.

Cirque Éloize šou „Cirkopolis“ atsiveža daugiau nei 10 tonų įrangos

Cirque Éloize šou „Cirkopolis“ stebina ne tik cirko artistų triukais, bet ir netradiciniais scenografiniais sprendimais.

Išsirinkti idealias vietas „Žalgirio“ arenoje padės virtualus turas

Dvejojate, iš kurio sektoriaus patogiau stebėti Kauno „Žalgirio“ namų rungtynes? Nuo šiol išsirinkti mėgstamiausią vietą ir susipažinti su „Žalgirio“ arena galima naujai sukurtame virtualiame ture.

Cirko šedevro „Cirque Eloize“ kūrėjai Kaune žiūrovus įtikino – jie vieni iš geriausių

Publika, sekmadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje žiūrėdama cirko šedevru vadinamos „Cirque Eloize“ trupės naujausią pasirodymą „Cirkopolis“, liko ne tik sužavėta, bet ir įsitikinusi, kad komanda iš Monrealio yra savojo žanro lyderė.

E. Iglesiasas artėja prie Lietuvos

Gruodžio 2-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertuosiantis Enrique Iglesias jau rodo europiečiams, kuo juos pradžiuginti ketina per artimiausią mėnesį.

„Ledynmečio“ komandos reikalavimai

Gruodžio 12–14 d. bus vienas tų retų atvejų, kai didžiausia Lietuvoje Kauno „Žalgirio“ arena bus transformuota į ledo rūmus. Juose keletui dienų įsikurs didžiulis būrys nuotaikingo animacinio kino filmo „Ledynmetis “ personažų.

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos