„Žalgirio“ arena vykdys žaliąją strategiją

Švari aplinka ir energetinių išteklių taupymas – tokią kryptį pasirinkusi Kauno „Žalgirio“ arena ketina tapti pirmąja žaliąja arena Baltijos šalyse. „Žalgirio“ arenos administracija nustatė žaliosios strategijos gaires, kurias yra pasiruošusi įgyvendinti artimiausiu metu.

„Žalgirio“ arenos transformacija: krepšinis, ledo ritulys, rankinis – per 4 paras

Kiek laiko užtrunka vietoj krepšinio aikštelės išlieti ledą, o šį pakeisti rankinio parketu? Trijų sportų šakų aikštės transformavosi per keturias paras.

„Vilko kartodromas“ vasarai persikėlė prie „Žalgirio“ arenos

„Žalgirio“ arenos automobilių stovėjimo aikštelėje oficialiai darbą pradėjo „Vilko kartodromas“. Kviečiame visus apsilankyti ir išbandyti važiavimą kartingais. Laukiame su šeimomis ir draugų kompanijomis.

„Žalgirio“ arenoje – „Audi“ klubas

Kitą sezoną „Žalgirio“ arena VIP klubo narius pasitiks atsinaujinusi. Vienų žinomiausių Europoje prestižinių automobilių gamintoja „Audi“ susiejo savo vardą su didžiausia Baltijos šalyse arena. Nuo šiol „Žalgirio“ arenos VIP klubas tampa „Audi“ klubu.

Tom Jones koncerto žiūrovai neprarado nė akimirkos malonumo

Vakar vykusio sero Tom Jones koncerto žiūrovai pirmieji „Žalgirio“ arenoje išbandė naują sprendimą, leidžiantį mėgautis kiekviena renginio akimirka.

„Žalgirio“ arenoje koncertuosianti Džordana Butkutė: buvau kalta dėl kiekvienos nesėkmės

Ištisus aštuonerius metus jos gerbėjai neišgirdo nei vieno naujo dievaitės kūrino, nors jos gyvenimas virte virė ir buvo kupinas permainų.

Pradedamas „Audi” klubo abonementų pratęsimas

Džiaugiamės „Žalgirio“ arenos VIP klubo nariais, kurie kartu su mumis buvo 2013/2014 metais. Tikimės, kad nestigo malonių akimirkų bei teigiamų ispūdžių. Baigiantis „Žalgirio“ arenos VIP klubo sezonui, atėjo metas pasirūpinti savo kokybišku laisvalaikiu ir ateityje.

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos