„Žalgirio“ arenoje galima paragauti lervų, kirmėlių ar svirplių

2014 m. balandžio 3-5 d. vyksta tarptautinė žemės ūkio ir maisto pramonės paroda „AgroBalt 2014“.
Parodos metu duris atvėrė vabzdžių restoranas „Pestaurant“. Idėjos autoriai kviečia kauniečius ir miesto svečius įveikti savo baimes ir paragauti daugybę maistinių medžiagų turinčių vabzdžių: skruzdėlių, svirplių, milčiaus lervų ir kt.

Klubinė fiesta „BALTA BALTA“

Didžėjai Kastis Torrau su Donatello ir „Radistai“ į „Žalgirio“ arenos amfiteatrą atgabens laiko patikrintą baltos spalvos vakarėlio formatą. Efektinga klubinė fiesta „Balta Balta“ įvyks gegužės 16 dieną.

„Žalgirio“ arenoje duris atvėrė „Tullamore Dew“ viskio baras

Geriems dalykams kaip ir geram viskiui reikia subręsti. Tuo galėjo įsitikinti „Žalgirio“ arenos svečiai, penktadienį apsilankę naujajame „Tullamore Dew“ viskio bare, o po to išvydę puikią žalgiriečių pergalę prieš galingąją Madrido „Real“ komandą.

J.Jučas: Kaunas Jazz gimė šviesių ir gerų žmonių dėka

Kartu su kiekvienu pavasariu Kauną užplūsta spalvingi džiazo muzikos sąskambiai. Žymus kolektyvai iš viso pasaulio ir Lietuvos atvyksta čia dalintis savo muzikiniais pasažais, įspūdžiais bei kūrybine patirtimi.

Lietuvos popscenos karalienė Džordana Butkutė po ilgos pertraukos skelbia koncertinį turą „Nesudeginta ant laužo“

Trečiąjį dešimtmetį šalies popscenoje skaičiuojanti dainininkė Džordana Butkutė paskelbė apie rudenį įvyksiantį koncertinį turą „Nesudeginta ant laužo“. Žvaigždė po ilgos pertraukos sugrįžta į didžiąsias Lietuvos arenas ir savo naujausią koncertinę programą pristatys penkiuose šalies miestuose.

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos