„Žalgirio“ arena priima Kijevo „Budivelnik“ ir Nantero JSF komandas

Kauno „Žalgiris“ ir „Žalgirio“ arena tiesia pagalbos ranką Ukrainai. Antradienį, kovo 4 d., 19.00 val. „Žalgirio“ arena priims Kijevo „Budivelnik“ ir Nantero JSF komandas, kurios Kaune sužais Europos taurės aštuntfinalio rungtynes.

Grupė DDT grįžta į Lietuvą su nauja programa „Kitaip“

Dar lapkritį grupė DDT atšaukė savo koncertą Kaune dėl vieno iš narių ligos ir nutarė nukelti pasirodymą į pavasarį. Jurijus Ševčiukas asmeniškai kreipėsi į savo gerbėjus ir pranešė, kad lapkričio 29 dieną numatytas grupės DDT koncertas įvyks š. m. kovo 10 dieną Kaune, „Žalgirio“ arenoje.

Lemiamos rankininkų rungtynės – „Žalgirio“ arenoje

Šių metų birželio mėnesį Lietuvos moterų ir vyrų rankinio rinktinės svarbiose rungtynėse grumsis dėl kelialapių į Europos ir pasaulio čempionatus. Lemiamos šalies rankininkų dvikovos vyks „Žalgirio“ arenoje.

„Žalgirio“ arena – ir toliau vienvaldė lyderė šalyje

Didžiausioje Lietuvos arenoje 2014-aisiais metais apsilankys 2 milijonasis lankytojas – tai tapo aišku vertinant praėjusių metų lankytojų srautą.

Kijevo „Budivelnik“ dar kartą sugrįžta į „Žalgirio“ areną

Kijevo „Budivelnik“ ir Europos taurės varžybos sugrįžta į „Žalgirio“ areną. Antradienį, kovo 18 d., Kaune bus žaidžiamos Europos taurės ketvirtfinalio rungtynės tarp „Budivelnik“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“ komandų.

Kylie Minogue – KISS ME ONCE TOUR 2014

Viena populiariausių pasaulio atlikėjų Kylie Minogue rudenį surengs šou didžiausioje Lietuvos arenoje. Šiandien australų dainininkė paskelbė žinią apie naują pasaulinį koncertų turą „Kiss Me Once Tour“ – jo grafike įrašytas pasirodymas Kauno „Žalgirio“ arenoje, kuris įvyks spalio 31 dieną.

Europos motociklų akrobatikos taurėje Kaune triumfavo suomis Joonas Vatenenas

Suomis Joonas Vatenenas – pirmojo „Stuntriding Eurocup“ etapo nugalėtojas, per plauką įveikęs šių varžybų favoritu vadintą Arūną Gibiežą. Į renginį susirinko dalyviai ne tik iš Lietuvos ir jos kaimynių bei artimų valstybių, bet ir iš Vakarų Europos valstybių – Prancūzijos bei Ispanijos.

Kauno „Žalgirio“ šokėjos laimėjo Eurolygos konkursą ir šoks Milane!

Kauno „Žalgirio“ šokėjos triumfavo Eurolygos šokėjų konkurse „EFESTA Dance Challenge“. Žalgirietės finaliniame etape nugalėjo Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ komandą ir laimėjo pagrindinį prizą – kelionę į Milaną.

Andrea Bocelli

Sausio 11 d. Lietuvos muzikos gurmanams taps neeiline – Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertuos vienas žymiausių pasaulio tenorų Andrea Bocelli. Italų dainininkas Kaune koncertą surengs kartu su simfoniniu orkestru.

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos