Svarbi informacija SEL koncerto žiūrovams

„Žalgirio“ arenos durys atidaromos 18.30 val. Organizatoriai ragina žiūrovus atvykti anksčiau, nes dėl labai didelio žiūrovų skaičiaus patekimas į areną gali užtrukti.

Geriausia dovana švenčių proga – „Žalgirio“ arenos dovanų kuponas

Ieškote kalėdinių dovanų savo šeimai, draugams ar kolegoms? „Žalgirio“ arenos lankytojų pageidavimu, nuo šių metų gruodžio mėnesio jau galima įsigyti 25, 50 ir 100 litų vertės arenos dovanų kuponus.

Vilijos Matačiūnaitės kalėdinės tradicijos ir burtai (VIDEO)

Šiemet Naujųjų išvakarėse „Žalgirio“ arenoje per Roberto Wellso šou „Rhapsody In Rock“ pasirodysianti atlikėja Vilija Matačiūnaitė pasidalijo savo šeimos kalėdinėmis tradicijomis.

Robertas Wellsas atskleidė tapimo žvaigžde receptą (VIDEO)

Specialus žurnalistės Violetos Baublienės reportažas iš Švedijos LRT laidai „Stilius“ apie vunderkindą muzikantą, kompozitorių ir atlikėją Robertą Wellsą, kuris 2013 m. gruodžio 31 d. 20 val. pasirodys „Žalgirio“ arenoje.

Merūnas Vitulskis kviečia kartu pakelti taurę linksmybių (VIDEO)

Šiemet gruodžio 31 d. Naujųjų koncerte „Žalgirio“ arenoje per Roberto Wellso šou „Rhapsody In Rock“ pasirodysiantis atlikėjas Merūnas Vitulskis pasidalijo vaikystės prisiminimais apie Kalėdų senelį ir sveikinimu Lietuvos žmonėms.

„Žalgirio“ arena sveikina su šventėmis! (VIDEO)

Artėjančių Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų proga „Žalgirio“ arena nuoširdžiai sveikina visus savo lankytojus, renginių organizatorius ir partnerius!

„Žalgirio“ arena kviečia sutikti Naujuosius su įspūdingu šou „Rhapsody In Rock“ (VIDEO)

Šiemet gruodžio 31 d. 20 val. Naujųjų koncerte arenoje per įspūdingą šou „Rhapsody In Rock“ pasirodys: Robertas Wellsas, LaGaylia, Merūnas Vitulskis, Vilija Matačiūnaitė, Povilas Meškėla ir Kauno miesto simfoninis orkestras.

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos