Ekskursija Nemuno saloje ir diskusija „Žalgirio“ arenoje

Kviečiame diskutuoti tema „Nemuno salos plėtojimas, panaudojimas visuomenės reikmėms“ ir kurti Nemuno salos parko ateitį. Renginys vyks gegužės 2 d. Nemuno saloje ir „Žalgirio“ arenoje. Pradžia – 13 val.

Architektų vizijose Nemuno sala – su uostais ir paplūdimiu (foto)

Kauno Nemuno saloje šalia žaliosios zonos galėtų iškilti uostai ir suformuotas paplūdimys – tokias vizijas ketvirtadienį per diskusiją ir ekskursiją pristatė architektai.

Kauno „Žalgirio“ arenos kaimynų paieškos

Architektai ir aktyvūs kauniečiai užvirė diskusiją, kaip turėtų atrodyti svarbiausia miestiečių laisvalaikio vieta pretenduojanti tapti Nemuno sala. Diskusijos organizatoriai vis dar laukia idėjų, o kai kurie pasiūlymai realybe gali tapti jau artimiausiu metu.

Faktai, kurių nežinojote apie „Lord Of The Dance“ įkūrėją M. Flatley

Visų laikų didžiausias šokių ir muzikos kolektyvas „Lord Of The Dance“ jau šią savaitę gastroliuos Lietuvoje. Daugybe apdovanojimų visame pasaulyje pelniusi šokių trupė gegužės 3 d. pasirodys „Žalgirio“ arenoje.

„Cirkas ir magija“: reti gyvūnai, įspūdingi skrydžiai ir daug juoko

Gegužės 12 d. renginio „Cirkas ir magija“ organizatorius „Taurus Eventus“ informuoja: „Žalgirio“ arenos durys atidaromos 13.30 val., renginio pradžia – 15 val.

Vakarų Afrikos muzika su prancūziško vokalo prieskoniu „Žalgirio“ arenos amfiteatre

Gegužės mėnesį į Lietuvą atvyksta vasariškai karštas bekylančių Afrikos žvaigždžių iš Prancūzijos projektas Debademba.

„Žalgirio“ gatvės krepšinio turnyrą kaitins Radistai ir LKL čempionai (TVARKARAŠTIS)

Jau šį šeštadienį, gegužės 11 d., visus gatvės krepšinio mylėtojus į aikšteles sukvies „Žalgirio“ 3 prieš 3 turnyras. Šalia „Žalgirio“ arenos visą dieną vyksiančioje šventėje aistras kaitins ir publiką linksmins Radistai.

Prie „Žalgirio“ arenos vyko „Žalgirio“ 3 prieš 3 turnyras (foto,video)

Meilė krepšiniui išsklaido net lietaus debesis. Visą šeštadienį vykusio „Žalgirio“ 3 prieš 3 gatvės krepšinio turnyro dalyviai ir jame apsilankę žalgiriečiai išvaikė darganotą orą ir sukūrė šventinę nuotaiką.

Su E. Claptonu į Lietuvą atvyksta pasaulinio lygio muzikos žvaigždžių komanda

Birželio 4-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertuosiantis Ericas Claptonas į Lietuvą atvyksta su muzikantų grupe, kurios narių biografijos skamba kaip roko ir bliuzo enciklopedija.

A. Kupčinskas: norime, kad Eurolygos finalas būtų surengtas Kaune

Kaunas yra įvardijamas kaip vienas iš pagrindinių kandidatų surengti kito sezono Eurolygos finalinio ketverto turnyrą. Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas teigia sieksiantis, jog stipriausios kito sezono Eurolygos komandos varžytųsi „Žalgirio“ arenoje.

Kauno maratone varžytis kviečiami ir fotografai

„Kauno maratonas 2013“ jėgas trasoje kviečia išbandyti ne tik sportininkus, bet ir visus mėgstančius fotografuoti bei kartu su „EPas LT“ skelbia konkursą.

Kaip ir kur geriausiai užmegzti naudingus verslo ryšius? (pagal Richard Branson ir Darcy Juarez)

Skaitykite apie 5-is paprastus, tačiau efektyvius patarimus, kurie Jums padės išnaudoti “Forum One” ir kitus verslo renginius, kaip geriausią vietą ir progą užmegzti naudingus verslo ryšius.

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos