Andriaus Kaniavos koncertas „Žalgirio“ arenos amfiteatre

Andrius Kaniava amžiną jaunystę spinduliuojantis aktorius, dainininkas, tekstų autorius, kompozitorius ir režisierius, visus užkrečiantis savo gera nuotaika ir puikiai pažįstamomis dainomis.

Atsiliepimai po mados mugės „Fashion Bazaar“ (foto/video)

Pirmą kartą Kauno „Žalgirio“ arenos parodų erdvėje vykusioje mados mugėje „Fashion Bazaar“ įsikūrė apie 150 dizainerių ir pardavėjų. Jie siūlė drabužius, aksesuarus, papuošalus ar namų interjero detales.

„Žalgirio“ tikslas – atsisveikinimas su Eurolyga pilnose tribūnose

Ilgesnės treniruotės ir stipriai sugriežtėjęs tonas. Taip į du iš eilės patirtus pralaimėjimus reagavo reiklusis Kauno „Žalgirio“ vyriausiais treneris Joanas Plaza.

Eurolygos sezoną „Žalgiris“ baigė skambiu akordu

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šiandien atsisveikino su Eurolyga. Daugybę emocijų, lūkesčių ir vilčių padovanojęs sezonas Lietuvos čempionams ir šį kartą baigėsi ties „Top 16“ etapu.

Reperio Timati pageidavimai Lietuvoje: „Rolls Royce“, SPA ir apsauga

Šį šeštadienį 20 val. Kauno „Žalgirio“ arenoje didžiajame naktinio „Macao Open Air“ klubo renginyje koncertuos dviejų valstybių žvaigždės: pasaulyje garsiausias Rusijos dainininkas Timati ir Lietuvos grupė „Sel“.

„Žalgirio“ arenoje šėlo SEL ir Rusijos reperio Timati gerbėjai (foto)

Šeštadienio vakarą sausakimšoje Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyko didysis naktinio „Macao Open Air“ klubo renginys, kurio svečias – Rusijos žvaigždė Timati.

Susitikimas su Joanu Plaza – knygos „Andželinos paklodės“ autoriumi

Balandžio 16 d. (antradienį) 19.45 val. knygos „Andželinos paklodės“ skaitytojai kviečiami į susitikimą su romano autoriumi Joanu Plaza, visiems gerai žinomu Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos vyriausiuoju treneriu.

Prie „Žalgirio“ arenos iškilmingai atidengta rėmėjų garbės lenta

Prie „Žalgirio“ arenos vakar atsirado naujas akcentas – atidengta rėmėjų garbės lenta, kurioje iškalti aukojusiųjų pinigus rūmams statyti vardai.

„Žalgirio“ arena nėra įkeista ir dirba sėkmingai

„Bandoma sudaryti įspūdį, kad arenos durys uždaromos ir ant jų užkabinama spyna. Taip nėra. Arena nėra areštuota“, – kalbėjo Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

Gerbėjams knygą pristatęs J. Plaza: ar tikrai gyvenate savo gyvenimą? (foto, video)

Antradienio vakarą „Žalgirio“ arenos amfiteatre gerbėjams savo knygą „Andželinos paklodės“ pristatė „Žalgirio“ strategas – Joanas Plaza.

„Žalgirio“ arenoje karaliavo mada: modeliais tapo N.Bunkė ir K.Nemycko

Trečiadienio vakarą „Žalgirio“ arenoje karaliavo mada. Čia buvo pristatyta „Inži“ houte couture naujausia kolekcija. Vakaro svečiai ir gerai žinomi žmonės – Jūratė Norvaišienė, Inga Budrienė, Diana Martinėlė, Martynas Kavaliauskas.

Paroda „Sveikatos dienos“: nuo jogos iki medaus masažų

Penktadienį „Žalgirio“ arenoje prasidėjo sveikos gyvensenos ir medicinos paroda „Sveikatos dienos“. Ji lankytojų lauks visą savaitgalį – balandžio 19-21 dienomis.

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos