Arenos direktorės A.Dementavičiūtės interviu laidoje „Krepšinio pasaulyje“ (video)

2013 m. kovo 1 d. buvo sprendžiami aktualūs „Žalgirio“ krepšinio klubui klausimai. Apie tai iškirtinis Kauno „Žalgirio“ arenos direktorės A. Dementavičiūtės interviu „Krepšinio pasaulyje“.

Informuojame, jog nukeltas renginys „Muzikos garsai“

DĖMESIO! Informuojame, jog miuziklas „Muzikos garsai“, turėjęs įvykti arenoje kovo 9 d., nukeltas į gruodžio 17 d. Bilietai galios tie patys arba grąžinti galima iki kovo 23 d.

Padėk komandai: Kad būtų mūsų „Žalgiris“!

Kad būtų mūsų „Žalgiris“! Tai – krepšinio komanda, garsinanti Lietuvą ir gimtąjį Kauną jau 68-erius metus. Tai – mūsų gyvenimo dalis, pasididžiavimas ir vertybė, kurios negalime prarasti.

Dėl incidento „Žalgirio“ arenoje

Kovo 7 dieną, po „Žalgirio“ arenoje vykusių Eurolygos rungtynių tarp Kauno „Žalgirio“ ir Madrido „Real“ krepšinio komandų įvyko incidentas, kurio metu nesunkiai nukentėjo Madrido „Real“ komandos žaidėjas R.Fernandezas.

„ASFA MOTOR SHOW“ metu agentūra „Factum“ registruos rekordą

Besidomintys automobilių sportu ir ištroškusieji adrenalino žino, kad Kauno „Žalgirio“ areną šį savaitgalį drebins „drifto“ bolidai, ugnies valdovai, bus atliekamas automobilio kūlverstis ir kiti triukai.

Arenos direktorė A.Dementavičiūtė apdovanota Santakos garbės ženklu

Šį antradienį, kovo 12d., 12 val., Kauno miesto rotušėje „Žalgirio“ arenos direktorė, aktyvi visuomenininkė, renginių organizatorė Angelė Dementavičiūtė buvo apdovanota 3-iojo laipsnio Santakos garbės ženklu.

„Žalgirio“ arenoje – kraujo donorystės akcija

2013 m. kovo 13 d. 10-16 val. „Žalgirio“ arenoje – kraujo donorystės akcija. Kviečiame atvykti ir tapti kraujo donoru!

Prieš „ASFA MOTOR SHOW“ apie driftą Lietuvoje: A.Kyguolis ir D.Balys

Kovo 16 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje siautės drifto profesionalai. Bet ne visi žino, kas iš tikrųjų yra driftas, Lietuvoje pradedamas vadinti „Šonaslydžiu“.

Stebėkite „Žalgirio“ išvykos rungtynes arenoje

2013 m. kovo 15 d. stebėkite „Žalgirio“ išvykos rungtynes Maskvos CSKA – Kauno „Žalgiris“ arenos „Kalnapilio“ bare.

Estrados grandas Stasys Povilaitis turi progą švęsti

Tikra ir negęstanti Lietuvos estrados žvaigždė – taip drąsiai galima pasakyti apie 50-metį scenoje šiemet švenčiantį Stasį Povilaitį: kovo 23 d. – „Žalgirio“ arenoje.

J.Plaza: „Vienybę pademonstruosime užpildydami „Žalgirio“ areną“

Joan Plaza: „Būtent šiandien mums reikia didžiausio „Žalgirio“ gerbėjų palaikymo. Į rungtynes su „Anadolu Efes“ aistruoliai turi žiūrėti kaip į Eurolygos finalą“.

„Fashion bazaar“ – mados mugė arenoje

Kovo 30 d. arenoje „Fashion bazaar“ mados mugė – pirmasis tokio tipo renginys Kaune, jame bus malonu ieškoti gražių daiktų vienoje vietoje bei smagiai ir jaukiai praleisti laiką mados mėgėjų apsuptyje.

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos