„Žalgirio“ arena atšaukia JAV atlikėjos LP koncertą

„Žalgirio“ arena praneša, kad atšaukia JAV atlikėjos LP koncertą, kuris turėjo įvykti kovo 4 d. Kaune. Koncertas atšaukiamas reaguojant į atlikėjos socialiniuose tinkluose pasidalintu vaizdo įrašu, kuriame ji dėvi rusų simbolika pažymėtą ir Rusijos gerbėjų padovanotą džemperį bei džiaugiasi jų įteikta atvirute, datuota vasario 24 d. – per antrąsias agresoriaus įsiveržimo į Ukrainą metines.

„Kauno „Žalgirio” arena turi aiškią pilietinę ir vertybinę poziciją – stipriai palaikome Ukrainą. Kartu su renginio organizatoriais nuo vakar vakaro buvo aiškinamasi situacija, bet, kaip ir skelbėme vakar soc. erdvėje, mūsų pozicija išliko tvirta – koncertas turi būti atšauktas. Pasitvirtinus faktams, kartu su renginio organizatoriais „Medusa Concert“ priėmėme bendrą sprendimą koncertą atšaukti. Šiuo sprendimu norime atkreipti dėmesį tiek LP, tiek kitų atlikėjų, planuojančių renginius Lietuvoje, kad netoleruosime šalį-agresorę palaikančių žinučių“, – teigia „Žalgirio“ arenos renginių organizavimo vadovas Mantas Vedrickas.

Pasak M. Vedricko, „Žalgirio“ arena apgailestauja dėl susiklosčiusios situacijos. Nuostoliai taip pat laukia ir renginio organizatorių „Medusa Concert“.

„Vakar naktį socialinėje medijoje pasirodžius nevienareikšmiškam dainininkės LP vaizdo įrašui, nedelsiant kreipėmės į atlikėjos vadybą su prašymu paaiškinti situaciją. Norime pabrėžti, kad koncertų organizatorius „Medusa Concert“ griežtai smerkia Rusijos agresiją ir visada palaikė, palaiko ir palaikys Ukrainą. Visi mūsų agentūros darbuotojai, lygiai taip pat kaip ir visa Lietuva, visa širdimi yra su karo niokojama šalimi ir jos didvyriais, tad internete pasklidęs vaizdo įrašas mus suglumino ir supykdė ne mažiau nei kitus Lietuvos žmones“, – sako renginių organizatoriaus „Medusa Concert“ vadovas Remigijus Knabikas.

Informacija dėl bilietų grąžinimo bus paskelbta artimiausiu metu.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos