Antrąjį sezoną „Žalgirio“ arenos baseine – pokyčiai ir naujovės

Rugsėjo 8-ąją „Žalgirio“ arenos baseine praūžė 1-ojo gimtadienio šventė: lankytojus džiugino ryškiaspalviai balionai, specialios nuolaidos bilietams ir maistui baseino kavinėje, o nuolatiniai nariai buvo kviečiami dalyvauti gimtadieninėje loterijoje.

Pirmieji „Žalgirio“ arenos baseino bei „Žalgirio“ plaukimo akademijos metai buvo išties sėkmingi: daugybė lankytojų iš Kauno ir kitų Lietuvos miestų, pilnos besimokančiųjų plaukti grupės, suorganizuotos net 4-ios didelio masto plaukimo varžybos bei pirmą kartą surengta vaikų vasaros stovykla, surinkusi net 32 grupes ir pritraukusi per 600 vaikų.

Antraisiais metais sustoti neketinama, priešingai, užsibrėžta pasiekti dar didesnius tikslus. Po vasarą vykusios trumpos pertraukos startuojama su daugybe pokyčių ir naujovių įvairiose baseino veiklos srityse.

Naujos baseino narystės

Į naują sezoną žengiama su atnaujintais bilietų ir narysčių pasiūlymais. Dabar klientai gali rinktis vienkartinius bilietus (vaikams, suaugusiems ir šeimoms su vienu (2+1) ir dviem vaikais (2+2)), kartines (12 k. / 3 mėn. ir 24 k. / 3 mėn.) arba mėnesines narystes.

Viena didžiausių naujienų – bendro naudojimo kartinė narystė, kuria galima dalintis su šeima ar draugais. Taip pat atsirado ilgai laukta mėnesinė periodinio mokėjimo narystė, kurios savininkai galės lankytis „Žalgirio“ arenos baseine neribotai – visomis dienomis, visu laiku. Šių narysčių kiekis limituotas – 500 vnt., tad norintys ją įsigyti raginami ilgai nedelsti (kol kas įsigijimas galimas tik baseino kasose).

Taip pat pateikus galiojantį studento, senjoro ar neįgaliojo pažymėjimą taikoma 20 proc. nuolaida suaugusiojo vienkartiniam bilietui ir asmeninėms kartinėms narystėms, o vaikams (5–17 m.) taikoma 50 proc. nuolaida 12 k. / 3 mėn. asmeninėms narystėms.

Susipažinti su atsinaujinusiais baseino bilietų ir narysčių pasiūlymais galima iš arčiau: https://bit.ly/3sdmNzh.

Savitarnos kasa ir įėjimas su piršto antspaudu

Jau šią savaitę baseino registratūroje klientus pasitiks savitarnos kasa, kurioje lankytojai galės greitai ir patogiai atsiskaityti už baseino kavinėje pirktą maistą, gėrimus ar kitas paslaugas, taip išvengiant stoviniavimo eilėje.

SVARBU: savitarnos kasoje atsiskaitymas bus galimas tik BANKO KORTELE! Lankytojų patogumui prie kasos bus pateikta detali instrukcija, žingsnis po žingsnio paaiškinanti kiekvieną veiksmą. Kilus nesklandumams, galima kreiptis į administratorę.

Taip pat artimiausiu metu nuolatiniams lankytojams bus pasiūlyta alternatyva, kuri padės išvengti bereikalingo stovėjimo eilėje ir į baseino patalpas patekti naudojantis biometriniais kūno rodmenimis (piršto antspaudu).

Savarankiškas „Pirties kelias“

Kadangi pirmąjį sezoną „Žalgirio“ arenos baseine organizuotos „Pirties kelio“ edukacijos sulaukė didžiulio susidomėjimo, kartais visi norintys net nesutilpdavo pirtyse – kilo mintis sukurti savarankiško „Pirties kelio“ programą, kuria klientai galės naudotis jiems patogiu metu.

Žinoma, kiekviena pirtis gali būti naudojama atskirai, tačiau didžiausią, visapusišką efektas gaunamas apjungus skirtingų pirčių poveikį, tad lankytojai yra kviečiami susikurti savarankišką „Pirties kelią“, remiantis nurodytomis pirties meistrų rekomendacijomis.

„Pirties kelias“ susideda iš 2-jų pasikartojančių fazių: aktyvios (buvimas pirtyje) ir pasyvios (poilsis). Abi fazės yra vienodai svarbios, tad jų praleisti negalima. „Pirties kelio“ procedūra gali būti skirstoma į 4 etapus, kurių tikslai ir poveikis yra skirtingi. Rekomenduojama per šiuos etapus eiti nuosekliai. Visų etapų praeiti nėra būtina, bet pamėginti tikrai verta – baseino spa erdvėje yra informacinės lentos su savarankiško „Pirties kelio“ aprašymais.

Dar viena maloni naujiena pirčių mylėtojams – kūno šveitimo (pilingo) procedūros, kurias baseino lankytojai galės savarankiškai atlikti pirtyje „Tepidariumas“ darbo dienomis nuo 17.00 val. bei savaitgaliais. Prie šios pirties atsirado informacinė lenta su rekomendacijomis, kaip teisingai atlikti kūno šveitimo procedūrą, o nurodytu laiku šalia jos rasite ir indelius su druskos ir eterinių aliejų mišiniu.

Savarankiško hidromasažo programos

Dar viena šio sezono naujiena – baseino patalpose atsiradusios savarankiško hidromasažo programos.

Hidromasažas – tai masažo metodas, kai naudojant vandens slėgio sroves ir orą masažuojami raumenys ir kiti minkštieji kūno audiniai. Tai gerina kraujotaką, padeda šalinti toksinus, mažina raumenų įtampą, padeda atsipalaiduoti, gerinti emocinę būklę ir kt.

„Esame didžiausias hidroterapijos centras regione, kuriame įrengta daugybė įvairių vandens, oro ir kombinuoto poveikio srovių bei vandens kaskadų. Per pirmuosius veiklos metus pastebėjome, kad žmonėms trūksta informacijos, kaip, kuriai vietai, kiek laiko naudoti vieną ar kitą vandens srovę, kad būtų jaučiama jų nauda sveikatai. Taip ir gimė mintis sukurti savarankiško hidromasažo programas“, – atvirauja baseino vadovas Emilis Vaitkaitis.

Nuo šiol „Žalgirio“ arenos baseino lankytojai turės unikalią galimybę vizito metu atlikti savarankišką hidromasažo procedūrą, naudojantis čia įkurtomis masažinėmis srovėmis, pagal rekomendacines hidromasažo programas. Jos sukurtos bendradarbiaujant su Lietuvos sporto universiteto doc. dr. Vilma Dudoniene.

Savarankiško plaukimo treniruočių programos

„Vandens procedūros, pirtys, hidromasažai yra gerai, bet pati didžiausia nauda, kurią žmogus gali gauti baseine – tai plaukimas. Jaučiame, kad visuomenėje trūksta bendrinių pamatinių plaukimo žinių, tad vienas iš naujo sezono siekių yra priartinti plaukimo sporto šaką prie specifinių žinių šioje srityje neturinčių klientų. Pirmame baseino sezone siekėme, kad net ir piko metu atėję klientai visada rastų laisvų plaukimo takelių, o šiais metais dovanojame ir turinį, ką tuose plaukimo takeliuose veikti – savarankiško plaukimo treniruočių programas“, – pasakoja E. Vaitkaitis.

Tai bendras „Žalgirio“ arenos baseino bei „Žalgirio“ plaukimo akademijos projektas, kuriuo siekiama, kad kuo daugiau žmonių atrastų plaukimo naudą ir patobulintų savo plaukimo įgūdžius.

Taip pat baseino patalpose atsirado geriamo vandens stotelė, kurioje klientai galės atstatyti savo skysčių balansą ar pripildyti kartu atsineštą gertuvę, pirtyse – įrengti pagalbos mygtukai, rūbinėse – padidintas persirengimo spintelių skaičius ir kt.

Kitos naujienos

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sužinokite apie artėjančius renginius, registruokitės į užsiėmimus. Plačiau »

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos