Nuo rugpjūčio 3 d. Kauno ledo rūmuose bus galima žaisti badmintoną

Prieš kelis mėnesius duris atvėrę Kauno ledo rūmai jau netrukus lankytojams suteiks galimybę išbandyti naują sporto šaką. Nuo rugpjūčio 3 d. čia visi norintys galės žaisti badmintoną.

Žiemos pramogų gerbėjai jau spėjo pamėgti Kauno ledo rūmus – čia ant ledo vyksta masinis čiuožinėjimas, ledo ritulio ir kerlingo treniruotės, o kitose erdvėse galima organizuoti įvairius renginius ar asmenines šventes.

Jau kitą savaitę į šį veiklų ir pramogų sąrašą bus įtrauktas ir badmintonas. Specialiai šiam žaidimui įrengtas keturias aikšteles (vienoje aikštelėje gali žaisti 2-4 asmenys) galės išsinuomoti kiekvienas, norintis susipažinti su šia sporto šaka arba patobulinti jau turimus įgūdžius.

Badmintono entuziastai Kauno ledo rūmuose galės žaisti visą rugpjūčio mėnesį, o jau nuo rugsėjo čia bus galima ne tik nuomotis aikšteles, bet ir dalyvauti treniruotėse su profesionaliais Kęstučio Navicko badmintono akademijos treneriais.

Į artėjančias treniruotes visus kviečia vienas iš akademijos trenerių Povilas Bertušis ir dalijasi keliais vertingais patarimais, kurie gali padėti patobulinti techniką, sustiprinti smūgį ir mėgautis badmintono žaidimu.

„Badmintonas yra tokia sporto šaka, kur mes turime ne kuo daugiau sumušinėti ar išmušinėti plunksnelę, o turime stengtis mušti taip, kad varžovas jos „nepaimtų“, – sako P. Bertušis.

Tik pradedantiems pažintį su šia sporto šaka, treneris siūlo atkreipti dėmesį į taisyklingą badmintono raketės laikymą, mušinėjimo aukštį ir jėgą bei judėjimą žaidimo metu. Visus patarimus pamatyti ir išgirsti galima šiame video.

Kauno ledo rūmuose badmintono aikšteles bus galima išsinuomoti nuo pirmadienio iki ketvirtadienio nuo 14.00 iki 20.00 val., o šeštadieniais ir sekmadieniais nuo 12.00 iki 18.00 val. Kainos skiriasi priklausomai nuo pasirinkto nuomos laiko ir svyruoja nuo 7 iki 14 eurų valandai.

Išsinuomoti aikšteles galima čia. Prieš atvykdami į Kauno ledo rūmus, su vidaus tvarkos taisyklėmis susipažinkite čia.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos