Vasarą krepšinio mėgėjai vėl galės žaisti „Žalgirio“ arenos didžiojoje aikštėje

Trečius metus iš eilės atėjus vasarai, krepšinio entuziastai sulauks neeilinės progos žengti ant „Žalgirio“ arenos parketo. Nuo liepos 1 d. „Žalgirio“ arena vėl atsiveria visiems krepšinio aistruoliams, kurie galės išbandyti savo jėgas rungtyniaudami pagrindinėje aikštėje.

Išsinuomoti „Žalgirio“ arenos didžiąją salę jau galima visam liepos mėnesiui. Liepos pabaigoje atsiras galimybė rezervuoti laikus ir rugpjūčio pirmosioms savaitėms.

Proga rungtyniauti pagrindinėje salėje „Žalgirio“ klubas ir „Žalgirio“ arena komandos aistruoliams buvo suteikę tiek 2020-ųjų, tiek 2021-ųjų vasarą, kai įprastus renginius buvo sukausčiusi pasaulinė pandemija. Daugiau nei 15 tūkstančių žiūrovų talpinanti „Žalgirio“ arena tapo didžiausia sporto erdve krepšinio mėgėjams visose Baltijos šalyse.

Aikštę, kurioje vyksta Eurolygos ir Lietuvos krepšinio lygos rungtynės, aistruoliai pasižaidimui ar treniruotėms galės išsinuomoti kas valandą. Norintys žaisti ilgiau, turės nuomoti du laisvus laikus paeiliui.

Be galimybės žaisti ar treniruotis ant „Žalgirio“ arenos parketo, krepšinio mėgėjai taip pat galės pažvelgti ir į rūbines, kurioje rungtynėms rengiasi žalgiriečių varžovai. Tose pačiose rūbinėse persirenginės ir salės nuomininkai.

Krepšinio mėgėjai galės pasijusti tikrais profesionalais – į areną patekti reikės per tą patį įėjimą, per kurį į areną patenka krepšininkai, o taiklūs metimai „Žalgirio“ arenoje suteiks nepamirštamų emocijų.

Atsižvelgiant į salės nuomos paklausą, jos nuomos kaina skirsis priklausomai nuo laiko (kainos gali keistis). Rytais salės nuoma bus pigiausia (70 eurų valandai), o vakarais – brangiausia (130 eurų valandai).

Išsinuomoti „Žalgirio“ arenos pagrindinę salę galima paspaudus čia. Su salės nuomos taisyklėmis galima susipažinti čia.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos