Paaiškėjo pirmasis 2022-ųjų „Pakrantės“ atlikėjas

Birželio mėnesį, trečią vasarą iš eilės, prie „Žalgirio“ arenos atgis pramogų erdvė „Pakrantė“. Joje renginių išsiilgę lankytojai vėl galės paįvairinti savo laisvalaikį.

Į ne vieną koncertą ir Lietuvos atlikėjų pasirodymą praėjusiomis vasaromis kvietusi „Pakrantė“ turiningą veiklą tęs ir šiais metais. Nemuno saloje lankysis įvairiausių stilių muzikos atlikėjai, todėl savo mėgstamą koncertą turėtų atrasti ne vienas kaunietis ar miesto svečias.

Pirmoji data 2022-ųjų „Pakrantės“ renginių kalendoriuje – birželio 2 d., kai įsimintinai pasitikti vasarą pakvies dainų autorius ir atlikėjas Gabrielius Vagelis. Po metų pertraukos į Kauną sugrįžtantis dainininkas su grupe žada surengti kol kas didžiausią savo solinį koncertą laikinojoje sostinėje.

Jausminga Gabrieliaus kūryba bei išskirtinis balso tembras, supinti su elektroninės muzikos prieskoniais, leidžia mėgautis savitu ir unikaliu populiariosios muzikos stiliumi Lietuvoje. Visada ryškus ir stilingas G. Vagelis žada ir šįkart nustebinti bei atlikti ne tik žinomiausius savo kūrinius, bet ir pristatyti naujienų.

„Labai gerai prisimenu savo debiutinio albumo „Vėjai ir vanduo“ pristatymo koncertą „Žalgirio“ arenos amfiteatre ir labai džiaugiuosi, kad galime čia sugrįžti, tik šįkart persikelti į nuostabią „Pakrantę“ ir užkurti dar didesnį vakarėlį. Tikiuosi, jog ateisite ir padėsite mums sukurti tą magišką atmosferą. Bent jau mes su grupe tikrai padarysime viską, ką galime, atsakingai ruošiamės ir nekantriai laukiame koncerto“, – kalbėjo G. Vagelis.

„Pakrantė“ lokacija nesiskirs nuo praėjusių metų. Nemuno saloje vykstant vandens sporto centro statyboms, pramogų erdvė įsikurs arčiau „Žalgirio“ arenos ir joje veikiančio restorano „Sala“.

Vykstant į „Pakrantės“ renginius žiūrovai vietas galės rinkti iš kelių variantų, tačiau vienas labiausiai akį traukiančių bus restorano „Sala“ terasa, kuri per kiekvieną renginį virs į VIP zoną su staliukais bei specialiu lankytojams paruoštu maisto bei gėrimų meniu.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos