Išmaniai atsinaujina parkavimo sistema prie „Žalgirio“ arenos

Jau prieš kurį laiką Kauno miesto gyventojų dėmesį traukusi įrenginėjama užtvarų sistema prie „Žalgirio“ arenos pradeda veikti nuo kovo 19 dienos. Nors dėl šiuo metu nevykstančių renginių automobilių srautai prie „Žalgirio“ arenos yra minimalūs, būtent pirmosios veikimo savaitės yra skirtos naujosios sistemos išbandymui.

Nuo ketvirtadienio „Žalgirio“ arenos automobilių stovėjimo aikštelėje savo transporto priemonę nemokamai trims valandoms bus galima palikti ne renginių metu, tačiau tam reikės išmaniajame telefone būti įsidiegus „ADC parking“ programėlę ir susiejus ją su banko kortele bei automobilio valstybiniu numeriu. Neturintiems programėlės „Žalgirio“ arenos užtvarai nepakils. Po trijų nemokamų valandų, už kiekvieną papildomą valandą, miesto parkavimo rinkliavai bus nuskaitoma po 1 eurą.

Kiek kitaip sistema veiks renginių metu. Jų metu parkavimo laikas bus įvedamas dar likus 3 valandoms iki renginio pradžios (t.y., jei Eurolyga prasideda 20 val., tai renginio parkavimo pradžia – 17 val.). Nuo to momento iki pat renginio pabaigos, parkavimo kaina išliks fiksuota, kaip buvo ir iki šiol, o nebe valandinė ir svyruos nuo 3 iki 10 eurų renginiui. Automobilių parkavimo leidimą renginiui (kai bus atnaujintas renginių organizavimas Lietuvoje) bus galima įsigyti ADC parking sistemoje, kaip tą buvo galima padaryti ir paskutinius keletą mėnesių.

Renginių metu „Žalgirio“ arenos automobilių stovėjimo aikštele kitoms reikmėms besinaudojantys klientai turės galimybę išsipirkti renginio parkavimo vietą arba mokėti 2 eurų valandinį mokestį, kuris bus pradėtas skaičiuoti 3 valandos iki renginio pradžios. Tai yra, jei žmogus naudojasi parkavimu ir iki įvedamo renginių laiko nespėja išvažiuoti, jis turi dvi minėtas opcijas – išsipirkti fiksuotą renginio parkavimo vietą arba mokėti 2 eurus už kiekvieną praleistą valandą renginio laiko metu.

„Žalgirio“ arenoje įsikūrusio sporto klubo „Impuls“ klientai įvažiuoti į aikštelę ir nemokamai parkuotis galės ir be „ADC parking“ programėlės, tačiau privalės iš anksto automobilių numerius pateikti „Impuls“ administracijai.

„Žalgirio“ arenoje įsikūrusių biurų ir restorano „Sala“ svečiai į aikštelę galės patekti turint „ADC parking“ programėlę, o planuojant ilgesnius nei 3 valandų trukmės vizitus ne renginių metu – dėl leidimo statyti automobilį ilgiau reikėtų kreiptis į įmonę, pas kurios atstovus atvykstama.

Judėjimo negalią turintiems „Žalgirio“ arenos renginių lankytojams ir toliau lieka nemokamo automobilio parkavimo galimybė, o ne renginių dienomis galioja įprasta tvarka – 3 nemokamos valandos ir įvažiavimas tik turint „ADC parking“ programėlę su susieta banko kortele.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos