#ZAbackstage laidoje – Kauną sudrebinusios „ZERO LIVE SHOW“ žvaigždės

Paskutiniąją spalio mėnesio dieną Kauno „Žalgirio“ areną sudrebino režisieriaus Emilio Vėlyvio „ZERO LIVE SHOW“, kuriame apsilankė ir įdomiausius momentus užfiksavo bei ryškiausias scenos žvaigždes pakalbino #ZAbackstage kolektyvas.

Kultinių filmų „ZERO“ ir „REDIRECTED“ režisierius E.Vėlyvis originalų „ZERO LIVE SHOW“ projektą suorganizavo specialiai Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui.

Režisieriaus kino šėlsmą, teatro ir šokio scenas, juodžiausią humorą, kaskadinius triukus ir kino specialiuosius efektus „Žalgirio“ arenoje įkūnijo puikiai žinomi Lietuvos aktoriai ir atlikėjai.

Penkiuose ryškiuose Lietuvos istorijos momentuose ir laikmečiuose, kurių kiekviename susipynė kino, teatro, muzikos, „stand up‘o“ ir choreografijos elementai savo vaidmenį atliko ir radistai Jonas Nainys bei Rolandas Mackevičius. Pagrindinis žinomų Lietuvos vyrų tikslas buvo pakelti „Žalgirio“ arenos stogą.

„Turiu tris vaidmenis. Šou atidarome kaip milicininkai ir keliaujame Lietuvos istorija nuo tų laikų. Po to kartu su Jonu įsikūnijame į belaisvius, kurie paleidžiami į laisvę tam, kad pakeltų „Žalgirio“ areną iš pamatų. Trečias išėjimas jau vyksta su visa kompanija, kai užkuriam pirtį su šiems laikams pritaikytu senu muzikos gabalu“, – #ZAbackstage laidos vedėjai Daliai Belickaitei kalbėjo radistas Rolandas.

Savo mintimis apie darbą „ZERO“ filme bei įsimintiniausias akimirkas pasidalino ryškų personažą įkūnijantis aktorius Mindaugas Papinigis.

„Labiausiai man įsiminė pirmos filmo dalies filmavimas. Tai buvo pats pirmas lietuviškas filmas, pirmas darbas su režisieriumi E.Vėlyviu bei visais žmonėmis, kurie dabar yra tapę tarsi šeima“, – akcentavo išskirtinio balso tembro savininkas M.Papinigis.

Su #ZAbackstage savo paslaptimis taip pat pasidalino aktoriai Andrius Žiurauskas, Gytis Ivanauskas ir Ramūnas Rudokas.

Kitos naujienos

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sužinokite apie artėjančius renginius, registruokitės į užsiėmimus. Plačiau »

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos