#ZAbackstage. Lilo ir Innomine koncerte – ištikimiausio gerbėjo paieškos ir šmaikštus dueto interviu

Vienas sėkmingiausių Lietuvos hiphopo duetų Lilas ir Innomine Kauno „Žalgirio“ arenoje griausmingai pradėjo ilgai lauktą koncertinį turą „Leisk man šlykštėtis“.

Tūkstančius širdžių užkariavęs duetas scenoje traukė hitais jau tapusias dainas, tad dar prieš koncertą „ZA Backstage“ laidos vedėja Asta, susirinkusiems žiūrovams pateikė nedidelį pasiruošimo egzaminą ir tūkstantinėje minioje ieškojo pačių ištikimiausių atlikėjų gerbėjų.

Pačio tikriausio gerbėjo Asta ieškojo tikrindama dueto dainų žodžių žinojimą, publikos dainavimo sugebėjimus ar netgi aiškindamasi tikruosius Lilo ir Innomine vardus.

Po Lilo ir Innomine pseudonimu pasislėpę Rolandas ir Konstantinas „ZA Backstage“ kūrybinei komandai sutiko duoti išskirtinį interviu.

Nuo scenos nulipę vyrukai šmaikščiai kalbėjo apie visuomet užplūstantį jaudulį, merginų dėmesį bei retai veidą puošiančias šypsenas.

„Jaudulys visuomet būna labai stiprus, tačiau šįkart su juo tvarkėmės gana gerai, bent jau aš“, – kolegos pritarimo ieškojo Lilas.

Nors su jauduliu Innomine slapyvardį naudojantis Rolandas vis dar kovojo ir tikino jo nebejausiąs tik po viso koncertinio turo, duetas nesiginčijo dėl Rolandui tenkančio didesnio merginų dėmesio ir šypsodamiesi laužė mitus apie formuojamą itin rimtą atlikėjų įvaizdį.

Jau šį šeštadienį „Žalgirio“ areną sudrebins įspūdingą pasirodymą organizuojant grupė SEL, gruodžio 9 dieną į Kauną atvyks 80-ųjų legendos, o didžiųjų metų švenčių proga į išskirtinius koncertus sukvies populiariausi Lietuvos atlikėjai Andrius Mamontovas, Marijonas Mikutavičius ir Donatas Montvydas.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos