Įspūdingą koncertą „Žalgirio“ arenoje V.Čepinskis skirs ką tik gimusiai dukrai

„Esu labai laimingas ir su dar didesniu nekantrumu laukiu koncerto, kurį skiriu Marijai“, – taip prieš kovo 22 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiantį grandiozinį koncertą su kameriniu orkestru „Senoji Camerata“ teigė smuiko genijus Vilhelmas Čepinskis, kuriam vasario 22 d., pirmadienį, gimė dukra.

„Neapsakomas jausmas, kurio su niekuo neįmanoma palyginti. Netikiu stebuklais, bet į pasaulį atėjusi gyvybė – stebuklas! – švytėjo V.Čepinskis. – O kai tą stebuklą laikau ant savo rankų, jis – dalis manęs, jaučiu žodžiais nenusakomą laimę.“

Sūnų Herbertą, kuriam kovą sukaks dešimt metų, turintis smuiko virtuozas V.Čepinskis su žmona Viktorija dukrai suteikė Marijos vardą.

Pastarąjį laikotarpį smuikininko gyvenimas buvo tarsi iš dviejų dalių: ligoninė, kur jis lankėsi su besilaukiančia žmona, ir kruopščiai rengiamos aranžuotės artėjančiam įspūdingam koncertui.

„Vaikelio laukimas – kitoks jaudulys nei prieš žengiant į sceną. Ir dar kitoks jaudulys nei laukiant pirmojo vaikelio. Nesunku vaiką paleisti į pasaulį. Bet dabar jaučių nerimą į kokį pasaulį atėjo mūsų dukrelė, – nuoširdžiai atviravo garsus smuikininkas. – Šmėkštelėja susirūpinimas ateitimi, nes ženklai kelia nerimą ir visi matome, kas dabar vyksta.“

Žmonai gimdant dukrą jis buvo greta. To norėjo Vilhelmas, to vylėsi ir žmona Viktorija.

„Nelipau medikams ant galvų. Niekada nesikišu į profesionalų darbą, bet buvau greta. Kaip ir gimstant pirmam vaikui“, – prisipažino smuikininkas.

Pirmą kartą Kauno „Žalgirio“ arenos didžiojoje salėje grandiozinį koncertą rengsiantis Vilhelmas dabar švyti ir su dar didesne energija laukia pasirodymo su kameriniu orkestru „Senoji Camerata“.

Jo vadovaujamo kamerinio orkestro „Senoji Camerata“ koncertai visada pasižymi aukščiausio profesionalumo kokybe ir įdomiomis programomis.

Neatsitiktinai, garsiausi muzikos kritikai iš užsienio šalių šį Lietuvos kolektyvą net lygina su legendiniu Vienos orkestru.

Tačiau šįkart, kovo 22 dieną „Žalgirio“ arenoje vyksiančio koncerto Vilhelmas laukia su ypatinga emocija.

„Sūnus ir dukra – puiki harmonija. Tikiuosi, kad tarp jų bus gražus ryšys. Kai paaugs Herberto sesutė, jos broliukas jau bus jaunuolis. Tėvystė – ypatingas jausmas. Jau dabar laukiu pavasario, kai visi vyksime į kaimą, kai būsime tarp medžių, kai vaikutį laikysiu ant rankų ir visi kartu patirsime daug nuostabių dalykų, – laimingas kalbėjo V.Čepinskis. – Todėl šis koncertas man bus ypatingas. Ir giliai širdyje ji skirsiu dukrai Marijai.“

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos