Naujieji „Žalgirio“ arenoje: kauniečiai šėlo su ABBA šou

M. Slivicko ir R. Novogreckaitės nuotraukų galerija.

Tūkstančiai kauniečių Naujuosius pasitiko išskirtiniame šou. Kauno „Žalgirio“ arenoje miestelėnai ir laikinosios sostinės svečiai šėlo su garsiausiu ABBA šou pasaulyje „The Music of ABBA“. Kauniečiai koncerte dalyvavo labai gausiai, „Žalgirio“ arena buvo beveik pilna. Įsimintinai senuosius metus jiems palydėti padėjo ir legendinės Gyčio Paškevičiaus dainos.

Renginio vedėjas Mindaugas Stasiulis susirinkusiuosius pasveikino su koncerto pradžia ir pažadėjo, kad visi bus apdovanoti ne tik šventiniais fejerverkais. Jis iš karto pažėrė keletą dovanų. Pasak vedėjo, pagal astrologų patarimus, Naujuosius metus patartina sutikti kompanijoje, kurioje bent vienas yra gimęs po Svarstyklių ženklu.

Paaiškėjo, kad arenoje tokių daug. Iš jų pirmiausiai buvo atrinktas pirmoje eilėje sėdėjęs vyras. Jam padovanoti du bilietai į Eurolygos rungtynes tarp Kauno „Žalgirio“ ir Malagos „Unicaja“.

Toliau sėdėjusiai merginai atiteko abonementas į Sveikatingumo klubą „Impuls“, esantį „Žalgirio“ arenoje. Balkone sėdėjęs Gintas apdovanotas metine „Kauno dienos“ prenumerata.

Po šių apdovanojimų prasidėjo koncertas. Pirmasis į sceną žengė G. Paškevičius. Pasigirdus jo dainoms „Tu vėjo paklausk“, „Šiam pasauly“, „Draugams“, žiūrovai pradėjo šokti, o atlikėjui uždainavus „Oi tai dalia dalužė“, susirinkusieji pasijuto tarsi per Naujųjų sutikimą. Visi pakilo iš savo vietų ir lingavo kaip per „Žalgirio“ rungtynes. Kartu su dainininku pasirodė grupė „Crazy Crow“ ir vokalo grupė „Capella A“.

Per koncerto pertrauką sutiktas Kauno vyriausiojo policijos komisariato Viešosios policijos viršininkas Remigijus Stukas šypsojosi:„Jau keletą metų kauniečiai parodė, kad moka sutikti Naujuosius ir moka šventes švęsti“.

Pareigūnas neslėpė, kad „Žalgirio“ arenoje Naujuosius sutinka dėl nostalgijos čia koncertuojančioms grupėms.

Garsiausią ABBA šou pasaulyje arenos lankytojams dovanojo grupė iš Švedijos „Arrival“. Susibūręs 1995 m., šis kolektyvas jau apkeliavo 45 pasaulio valstybes. Švedai savo pasirodymą pradėjo įspūdingai, žiūrovai juos pasitiko šiltai.

Kauniečiams muzikantai iš Švedijos, kurių gretose pasirodo ir vienas originaliosios ABBA narys, atliko žinomiausius hitus: „Dancing Queen“, „Mamma Mia“, „Take A Chance“, „Money Money Money“, „Thank You For The Music’, “Gimme Gimme Gimme" ir daug kitų, atliekamų taip tiksliai, jog net nelieka abejonių, kad scenoje koncertuoja tikroji ABBA.

Grupė „Arrival“ nepaliko žiūrovų abejingų, pastatė juos ant kojų. Per paskutiniuosius keturis atliekamus kūrinius visi arenos lankytojai šoko.

Diana Krapavickaitė, Kauno diena

Kitos naujienos

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sužinokite apie artėjančius renginius, registruokitės į užsiėmimus. Plačiau »

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos