Sutikti Naujuosius „Žalgirio“ arenoje vietą jau užsitikrino daugiau nei 6 tūkstančiai žiūrovų

Šiemet Naujuosius sutikti kviečianti „Žalgirio“ arena pasiūlė tikrai žiūrovų dėmesį patraukusią programą. Šventinį vakarą arenos lankytojams garsiausią pasaulyje ABBA šou „The Music Of ABBA“ dovanos grupė iš Švedijos „Arrival“, dainuoti kartu savo legendines dainas kvies scenos grandas Gytis Paškevičius su grupe, o gerą nuotaiką viso renginio metu užtikrins vedėjas Mindaugas Stasiulis, visiems geriau žinomas Saulėno vardu. 2013-ieji bus pasitikti įspūdingu šventiniu fejerverku prie arenos.

Vertėtų suskubti įsigyti bilietus

Sutikti Naujuosius „Žalgirio“ arenoje sau ir artimiesiems vietą jau užsitikrino daugiau nei 6 tūkstančiai žiūrovų.

„Lapkričio mėnesį prasidėjusi bilietų prekyba į naujametį renginį „Žalgirio“ arenoje išlaiko stabilumą – žmonės įsigyja apie 100 bilietų kasdien“, – skaičiais dalijosi „Bilietų Pasaulis“ projektų vadybininkė Justina Baltulionienė. – „Norintys įsigyti bilietus į šį koncertą mažesnėmis kainomis turėtų suskubti, nes kaip tik gruodžio mėnesio viduryje prasidės didysis bilietų pirkimo bumas. Šventės artėja – metas pasirūpinti kur ir su kuo jas sutiksite“.

Bilietų kainos į Naujųjų sutikimo koncertą „Žalgirio“ arenoje šiandien prasideda nuo 90 Lt. Išskirtinės privilegijos suteikiamos įsigijus bilietą ŪKIO BANKO KLUBO sektoriuose. „Už kelių litų papildomą klubo mokestį žiūrovas be eilių patenka į areną atskiru įėjimu, gali mėgautis greitu aptarnavimu klubo erdvėje įrengtame bare bei naudotis atskira rūbine ir tualetu“, – apie privilegijas pasakojo „Žalgirio“ arenos klientų aptarnavimo vadovė Gitana Kazakevičienė. – „Taip pat draugų kompanijoms ar įmonėms siūlome išsinuomoti ložę, kurioje ne tik patogiai mėgausitės renginiu, bet galėsite nieko netrukdomi bendrauti su artimais žmonėmis, užsisakyti maisto ir gėrimų“.

Detali vakaro eiga

Gruodžio 31 d. „Žalgirio“ arenos durys atveriamos likus pusantros valandos iki renginio pradžios. Tuo metu arenos koridoriuose jau veiks užkandžių barai, arenos restoranas „14 10“.

19 val. savo naujametę programą pirmasis pradės Gytis Paškevičius, scenoje kartu pasirodysiantis su grupe „Crazy Crow“ ir vokalo grupe „Capella A“. Užklaustas, kokią programą paruošė Naujųjų vakarui, atlikėjas patikino, jog žiūrovai tikrai išgirs „Tu vėjo paklausk“, „Šiam pasauly“, „Draugams“ ir naujojo albumo „Laiko traukiniai“ būsimus hitus. „Draugai juokaudami klausia, ar nesiruošiu į savo programą „Žalgirio“ arenoje įtraukti ir ABBA dainų. Visiems rimtai atsakau, jog arenos lankytojams paruošiau tai, ko paskutiniu metu iš manęs pageidauja gerbėjai – geriausių savo kūrinių programą“, – šypsodamasis kalbėjo G. Paškevičius.

Po atlikėjo G. Paškevičiaus pasirodymo bus pertrauka, kurios metu jau iš anksto galima užsirezervuoti staliuką arenos restorane „14 10“ šventinei vakarienei su šeima ir draugais. Pertraukos laikas tikrai neprailgs ją kartu leidžiant su Saulėnu ir jo paruošta programa.

Antroje šventinio vakaro dalyje žiūrovų laukia garsiausias pasaulyje ABBA šou „The Music Of ABBA“, kurį pirmą kartą Lietuvai dovanos grupė iš Švedijos „Arrival“. Šis ABBA šou neabejotinai autentiškiausias pasaulyje: grupės „Arrival“ nariai turi išskirtinę teisę ne tik pasirodyti su originaliais ABBA sceniniais rūbais, bet ir vienoje scenoje groti su grupės ABBA muzikantais. Naujametę naktį „Žalgirio“ arenos scenoje išvysite grojantį ir originaliosios grupės ABBA būgnininką Roger Palm.

Grupės „Arrival“ šou tarp ABBA fanų visame pasaulyje pripažįstamas pačiu profesionaliausiu ir panašiausiu į originaliosios grupės ABBA pasirodymus. „Ruošiant šį šou buvo peržiūrėta labai daug archyvinės medžiagos, konsultuotasi su pačiais ABBA muzikantais“, – apie šou pasakojo grupės „Arrival“ įkūrėja ir viena iš pagrindinių dainininkių Vicky Zetterberg. – „Manau, jog pasiekėme sau išsikeltą tikslą – žiūrovams šou metu atrodo, jog scenoje mato originaliosios grupės ABBA narius“.

Kiekvienam įdomu, kodėl būtent šiam šou originaliosios grupės ABBA nariai suteikė tiek privilegijų. „Nuo pat šou „The Musc Of ABBA“ sukūrimo pradžios įrodėme ABBA nariams, jog esame nusiteikę rimtai ir atsakingai dirbti, kokybiškai ir kuo tiksliau atlikti ABBA sukurtas dainas“, – pasakojo V. Zetterberg. – „Nedarome pigaus šou ar parodijos – tai, ką žiūrovai išvysta scenoje šou metu, ir yra tikroji ABBA, kurią anuomet pamilo gerbėjai!“

Likus keliolikai minučių iki vidurnakčio žiūrovai bus pakviesti išeiti prie arenos ir kartu pasitikti 2013-uosius gėrintis šventiniu fejerverku.

Po koncerto ir fejerverkų – šėlsmas iki ryto arenos restorane

Iškart po koncerto „Žalgirio“ arenoje ir šventinių fejerverkų, iš anksto įsigiję papildomą bilietą, Naujųjų šventimą galės pratęsti arenos restorane „14 10“ su geriausiais 80-ųjų ir 90-ųjų hitais. Bilietus platina „Bilietų pasaulis“.

Šventinis šėlsmas arenos restorane „14 10“ prasidės iškart po vidurnakčio. „Kiekvieno atėjusio laukia maloni dovana – šventinis kokteilis, kuris palepins kiekvieno gomurį, bei mini užkandėlės. Šampano piramidės, degantys kokteiliai, smagūs žaidimai vaikams“, – šventinio vakaro planais dalijosi arenos restorano „14 10“ savininkas Giedrius Masalskis. – „Tėveliai, švenčiantys su vaikais, taip pat galės atsipalaiduoti ir linksmintis, kol jų atžalas užims animatoriai“.

Restorane „14 10“ naujametį vakarą bus įrengta vaikų oazė su sėdmaišiais ir batutu. Mažųjų laukia tikrai įdomi programa: animatoriai pieš vaikams ant veidų, lankstys balioninius žvėrelius, kartu žais ir vaidins, pieš spalvingus gyvūnėlius, lankstys iš popieriaus įvairias figūras.

Siūloma nakvynę užsisakyti iš anksto

Tarp sutinkančių Naujuosius „Žalgirio“ arenoje – ne tik kauniečiai. „Atvykusiems iš kitų miestų specialius šventinius pasiūlymus nakvynei paruošė viešbučiai „Europa Royale Kaunas“ ir „Park Inn Kaunas“. Pastarajame naujametę naktį planuoja apsistoti ir grupės „Arrival“ nariai“, – pasakojo „Žalgirio“ arenos rinkodaros vadovė Vilija Bulanavičienė.

***

Bilietus į Naujųjų sutikimo koncertą arenoje su ABBA šou ir G. Paškevičiumi bei šėlsmą iki ryto arenos restorane įsigyti galite „Bilietų Pasaulis“ kasose ir internetu bei „Žalgirio“ arenoje esančioje kasoje (I-V 11-19 val., 8 37 354 403).

„Žalgirio“ arenos informacija

Kitos naujienos

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sužinokite apie artėjančius renginius, registruokitės į užsiėmimus. Plačiau »

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos