„Žalgirio“ arena kviečia sutikti Naujuosius su ABBA šou ir Gyčio Paškevičiaus dainomis (interviu)

Šiemet „Žalgirio“ arena kviečia sutikti Naujuosius su garsiausiu ABBA šou pasaulyje „The Music Of ABBA“, žinomiausiomis ir legendinėmis Gyčio Paškevičiaus dainomis bei įspūdingu šventiniu fejerverku prie arenos.

Garsiausiu pasaulyje tituluojamą ABBA šou „The Music Of ABBA“ naujametį vakarą išskirtinai tik „Žalgirio“ arenos lankytojams dovanos grupė iš Švedijos „Arrival“. Apie šio ABBA šou populiarumą ir unikalumą pasakoja grupės „Arrival“ įkūrėja ir viena iš pagrindinių dainininkių Vicky Zetterberg.

– Papasakokite plačiau apie grupės „Arrival“ ir šou „The Music Of ABBA“ atsiradimą.
– Grupės „Arrival“ ir kartu šou „The Music Of ABBA“ atsiradimą lėmė noras skleisti tikrąją ir kuo autentiškesnę grupės ABBA dvasią visame pasaulyje. Pirmaisiais šio ABBA šou pasirodymo metais vis pildydavome programą, kvietėmės vis daugiau muzikantų, kurie padėtų atskleisti tikrąjį ir visų pamėgtą ABBA dainų skambesį. Iš pradžių grupėje „Arrival“ buvo tik 6 nariai, dabar scenoje pasirodo 11 ar net 12 muzikantų. Ypatinga „The Music Of ABBA“ šou detalė – priklausomai nuo atliekamų ABBA dainų kelis kartus pakeičiami puošnūs sceniniai rūbai, kuriems originaliosios grupės ABBA nariai teikė ypatingą dėmesį. Džiaugiamės, jog šiai dienai žiūrovai gali išgirsti ir išvysti tokį šou, kokiu gėrėjosi gerbėjai ABBA grupės populiarumo laikais.

– Šou „THE MUSIC OF ABBA“ pasaulinės gastrolės – kiek koncertų turite per metus?
– Nuo grupės „Arrival“ įkūrimo 1995 m. šis ABBA šou jau apkeliavo virš 50 šalių kasmet surengiant apie 150 koncertų. Itin dažnai koncertuojame Amerikoje – ten šio ABBA šou populiarumas toks didžiulis, jog koncertų datos aiškios 2014 metams!

– Kuo šis grupės „Arrival“ šou „The Music Of ABBA“ ypatingas?
– Šis ABBA šou neabejotinai autentiškiausias pasaulyje: grupės „Arrival“ nariai turi išskirtinę teisę ne tik pasirodyti su originaliais ABBA sceniniais rūbais, bet ir vienoje scenoje groti su grupės ABBA muzikantais. „Žalgirio“ arenoje Naujųjų sutikimo koncerte kartu su grupės „Arrival“ muzikantais scenoje išvysite grojantį ir originaliosios grupės ABBA būgnininką Roger Palm!

Grupės „Arrival“ šou tarp ABBA fanų visame pasaulyje pripažįstamas pačiu profesionaliausiu ir panašiausiu į originaliosios grupės ABBA pasirodymus. Grupės „Arrival“ muzikantai, ypač įkūnijantys ABBA narius Benny, Anni-Frid, Agnetha ir Bjorn, ruošiant šį šou peržiūrėjo labai daug archyvinės medžiagos, konsultavosi su pačiais ABBA muzikantais, jog atrodytų ir elgtųsi scenoje kaip tikrieji ABBA nariai. Manau, jog su šiuo šou pasiekėme sau išsikeltą tikslą – žiūrovams koncertų metu atrodo, jog scenoje mato originaliosios grupės ABBA narius.

– Kodėl būtent jūsų šou ABBA grupės nariai suteikė tiek privilegijų?
– Nuo pat šou „The Music Of ABBA“ sukūrimo pradžios įrodėme ABBA nariams, jog esame nusiteikę rimtai ir atsakingai dirbti, kokybiškai ir kuo tiksliau atlikti ABBA dainas. Nedarome pigaus šou ar parodijos – tai, ką žiūrovai išvysta scenoje per mūsų šou, ir yra tikroji ABBA, kurią anuomet pamilo gerbėjai! Dėkojame originaliosios grupės ABBA nariams už palaikymą.

– Kokią ABBA dainų programą paruošėte Naujametinio koncerto „Žalgirio“ arenoje žiūrovams?
– Išskirtinai Naujųjų metų naktį „Žalgirio“ arenos žiūrovai be pačių populiariausių ABBA hitų „Dancing Queen“, „Mamma Mia“, „Take A Chance“, „Money Money Money“, „Thank You For The Music“, „Gimme Gimme Gimme“ išskirtinai išgirs ir naujametinę ABBA dainą „Happy New Year“. Be populiariųjų ABBA dainų į šou programą įtraukėme ir keletą mažiau žinomų – juk ABBA per gyvavimo metus yra gerbėjams padovanojusi daugiau nei 100 dainų – šou metu norime žiūrovams pristatyti kuo turtingesnį ABBA dainų repertuarą.

– Ko palinkėtumėte Lietuvos publikai per koncertą?
– Norėčiau ir linkėčiau, jog žiūrovai per koncertą pasijustų kaip tikrais ABBA laikais. Jei turite ABBA stiliaus drabužių, žavitės tų laikų mada – nesivaržydami renkitės ir pasitikite Naujuosius 1970-ųjų dvasia. Mums labai svarbi žiūrovų nuotaika ir jų noras įsitraukti į šou procesą: jei norisi dainuoti – dainuokite kartu ABBA dainas, jei norisi šokti – drąsiai tai darykite ir užkrėskite šiuo pavyzdžiu kitus. Naujųjų naktį „Žalgirio“ arenoje laukia tikras disko šou!

***
Naujametinį vakarą prieš grupės „Arrival“ šou „The Music Of ABBA“ savo žinomiausias dainas „Žalgirio“ arenos publikai dovanos ir scenos grandas Gytis Paškevičius.

– Kokią programą ruošiate Naujųjų vakarui?
Draugai juokaudami klausia, ar nesiruošiu į savo programą „Žalgirio“ arenoje įtraukti ir ABBA dainų. Visiems rimtai atsakau, jog arenos lankytojams paruošiu tai, ko paskutiniu metu iš manęs pageidauja gerbėjai – geriausių savo kūrinių programą. Naujametę naktį tikrai išgirsit „Tu vėjo paklausk“, „Šiam pasauly“, „Draugams“ ir naujojo albumo „Laiko traukiniai“ būsimus hitus, kuriuos kartu scenoje padės atlikti grupės „Crazy Crow“ muzikantai ir vokalo grupės „Capella A“ nariai.

– Esate pirmasis lietuvių atlikėjas „Žalgirio“ arenoje surinkęs beveik 13 tūkst. žiūrovų – pasiekėte lietuviško šou rekordą. Kiek lankytojų arenoje tikitės naujametę naktį?
– Dėkoju visiems savo gerbėjams už palaikymą. Tąkart „Žalgirio“ arenoje išvysti kartu su manimi dainuojančių keliolika tūkstančių žmonių buvo pati geriausia dovana! Šįkart koncerte tikiuosi ne ką mažiau žiūrovų. Naujųjų sutikimas – ypatinga šventė kiekvienam, tad tikiu, jog arenoje susirinks gerbėjai su šeimomis, draugais ir poromis kartu pabūti šį neeilinį vakarą. Kaip dainuoju vienoje savo dainoje, būtų gražu pamatyti, kaip naujametę naktį pilnutėlė „Žalgirio“ arena katu kels „taurę už likusius būti“.

– Kokiomis nuotaikomis laukiate artėjančių švenčių?
– Esu pozityviai nusiteikęs ir to paties linkiu kitiems: mažiau burbėti, daugiau šypsotis, rečiau imti, dažniau duoti, prieš peikiant kitus dar kartą pažiūrėti į save – būkite nuoširdūs ir sąžiningi pirmiausiai patys prieš save. To ir linkiu visiems švenčių proga!

„Žalgirio“ arenos informacija

Kitos naujienos

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sužinokite apie artėjančius renginius, registruokitės į užsiėmimus. Plačiau »

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos