„Žalgirio“ arenoje – sveikinimai milijonajam lankytojui

Andriaus Aleksandravičiaus nuotraukas žiūrėkite čia.

Dar ne taip seniai vienerių metų gimtadienį atšventusi „Žalgirio“ arena pasveikino milijonąjį lankytoją. Įspūdinga tai, kad milijonasis svečias užfiksuotas būtent krepšinio mače tarp „Žalgirio“ ir CSKA klubų.

Vienas iš daugiau nei 16 tūkst. „Žalgirio“ gerbėjų net saldžiausiame sapne negalėjo tikėtis, kad sekmadienį taps tūkstantinės minios dėmesio centru. Nuo rungtynių pradžios buvo skelbiama, kad per didžiąją pertrauką sužinosime, kuris arenoje – milijonasis žiūrovas.

Likus trims minutėms iki ilgosios pertraukos pabaigos, LED juostoje įsižiebė užrašas „Sveikiname milijonąjį „Žalgirio“ arenos lankytoją“. Milijoną skaičiavusi rodyklė sustojo ties 3 vieta, 4 eile, 329 sektoriumi. Čia sėdėjo 37-erių metų kaunietis Marius Vilimas.

„Girdėjau, kad skelbiamas toks laimėjimas. Esu nusipirkęs abonementą ir lankausi visose „Žalgirio“ rungtynėse. Pernai taip pat pirkau abonementą. Kol nebuvo arenos, eidavau į Sporto halę. Esu ištikimas „Žalgirio“ žiūrovas“, – šypsojosi dar nuo netikėtumo neatsigaunantis milijonasis arenos lankytojas.

„Žalgirio“ klubo direktorius Vitalijus Vasiliauskas įteikė laimėtojui klubo marškinėlius „Nr.1 milijonas“. Tačiau tai buvo tik dovanų pradžia. M.Vilimui įteikta metinė „Kauno dienos“ prenumerata, Eurolygos žurnalas, „Žalgirio“ arenos VIP kortelė.

Ši kortelė suteikia galimybę pastatyti automobilį arenos aikštelėje visų renginių metu, taip pat suteikia specialias nuolaidas arenos maitinimosi taškuose, pažintinę ekskursiją, nuolaidas seminarų ir kitų renginių organizavimui arenos amfiteatre.

Laimėtojas gavo galimybę dalyvauti fotosesijoje su „Žalgirio“ komanda, jam dar įteiktas ir Ūkio banko klubo abonementas.

„Labai simboliška ir malonu, kad milijoninis lankytojas užfiksuotas būtent per krepšinio rungtynes. Dar įspūdingiau, kad tai įvyko mače tarp „Žalgirio“ ir CSKA“, – milijonąjį lankytoją sveikino „Žalgirio“ arenos direktorė Angelė Dementavičiūtė.

Elektroninė sistema fiksuoja kiekvieną į areną atėjusį žiūrovą. Todėl jau renginio pradžioje galima pasakyti, kiek susirinko žiūrovų. Milijonasis lankytojas į areną įėjo 12 val. 36 min. 49 sek, per 24-tą turniketą.

Diana Krapavickaitė, Kauno diena

Kitos naujienos

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sužinokite apie artėjančius renginius, registruokitės į užsiėmimus. Plačiau »

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos