Kauno „Žalgiris“ tikisi sirgalių paramos

Artėjantis Kauno „Žalgirio“ krepšininkų startas Eurolygos turnyre kelia didelį ažiotažą ir kaitina sirgalių aistras. Spalio 11-ąją daugkartiniai Lietuvos čempionai „Žalgirio“ arenoje susigrums su vieno žinomiausių Europos trenerių Božidaro Maljkovičiaus vadovaujama Zagrebo „Cedevita“ komanda.

Tai bus pirmosios rungtynės, kuriose galios naujieji vardiniai „Žalgirio“ sezono abonementai.

Nuo šiol „Žalgirio“ abonemento kortelė ne tik garantuos išsirinktą vietą „Žalgirio“ arenoje, bet bus ir elektroninė „Mokipay“ piniginė bei Kauno miesto viešojo transporto bilietas.

Patobulinimus įdiegusiam „Žalgirio“ klubui teko susidurti ir su techninėmis kliūtimis – dėl didelio susidomėjusių kiekio užtruko abonemento kortelių gamyba, tačiau visi krepšinio aistruoliai gali būti ramūs: jie rungtynes stebės „Žalgirio“ arenoje.

Šį sezoną visi abonementus įsigiję asmenys turi užpildyti registracijos anketą. Remiantis registracijos duomenimis, per 2 savaites paruošiamos vardinės abonementų kortelės. Abonementų savininkai, iki šiol nespėję užpildyti registracijos anketos, privalės tai padaryti spalio 11-ąją nuo 11 iki 17 val. prie pagrindinio „Žalgirio“ arenos įėjimo.

Į „Žalgirio“ rungtynes su „Cedevita“ ir spalio 14 d. VTB Vieningosios krepšinio lygos mačą su Liubercų „Triumph“ komandomis registracijos anketas šią savaitę pildę ir kortelių dar neturintys abonementų savininkai galės patekti į areną apsaugai pateikę abonemento pirkimo metu gautą dokumentą, pavadintą „Bilietas išsikeitimui į kortelę“.

Pirmosiose oficialiose šio sezono rungtynėse „Žalgirio“ arenoje žalgiriečiai tikisi tradiciškai aktyvios ir azartiškos savo sirgalių paramos.

„Atvykęs į Lietuvą ne kartą minėjau, kad „Žalgirio“ jėga pirmiausia turi atsiskleisti per namų rungtynes „Žalgirio“ arenoje. Varžovai turi tiesiog paskęsti mūsų sirgalių sukurtoje atmosferoje. Pirmosios rungtynės – ypač svarbios. Nesvarbu, kad žaisime su Eurolygos debiutantais, o ne su „Barcelona Regal“ ar kitu Europos grandu. Turime surinkti po 15000 gerbėjų per kiekvienas namų rungtynes, todėl tikiuosi, kad šį ketvirtadienį „Žalgirio“ arena bus pilnutėlė“, – sakė „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Joanas Plaza.

www.zalgiris.lt informacija

Kitos naujienos

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sužinokite apie artėjančius renginius, registruokitės į užsiėmimus. Plačiau »

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos