Atveriama arenos restorano „Keturiolika Dešimt“ terasa

Birželio 29 d., paskutinis šio mėnesio penktadienis, svarbi data tiems, kas išsiilgę šilumos, gamtos ir kokybiškos muzikos gerų draugų kompanijoje.

Labai erdvi šildoma „Žalgirio“ arenos restorano „Keturiolika Dešimt“ terasa Kauno centre kvies pasigrožėti Nemuno sala, kur saulė leidžiasi pagal lounge, house ir deep house muziką, kulinarijos meistrų sukurti gurmaniški patiekalai ir užkandžiai lepina kiekvieno gomurį, vynas ir kokteiliai stiprina draugystę.

Terasos atidarymas, kaip jau skelbiama socialiniuose tinkluose, šį penktadienį pasitiks su ryškiausiais šokių muzikos ritmais. Programą paruošė didžėjų ir muzikantų komandos „SOUND‘S ENGINEERS“ varomoji galia Vitalij Lipo bei vokalistė Natalie. Vakaro šurmulį pagyvins stilingi kūriniai, suklusti privers įsimintinas vokalistės Natalie balsas.

„SOUND‘S ENGINEERS“ kompaniją keis UNDERGROUD GROUP DJ komanda. Naujos emocijos, puiki atmosfera ir fantastiški Progressive – Techno šokių muzikos ritmai nepaliks abejingų.

Organizatorių teigimu, šį penktadienį verta atidėti visus susitikimus ne dėl to, kad atidarymo vaišės įspūdingos, o dėl Nemuno tekėjimo sukeliamo noro veikti ir judėti, dėl to, kad terasoje bus užtikrinta vasariška temperatūra net ir lietui lyjant… Kai aplinkui dvelkia vasaros gaiva, muzikinis pulsas arenos restorano „Keturiolika Dešimt“ terasoje suteiks penktadienio vakarui energijos ir gerų emocijų.

Restorano terasa veiks kasdien, ne tik vakarais, bet ir dienomis – svečiai kviečiami pietauti arčiau gamtos, jiems siūlomi verslo pietūs. Gyvos muzikos vakarai, „chill out“ vakarai, olimpinių žaidynių transliacijos, o ką jau kalbėti apie kartą per mėnesį vyksiančius vakarėlius po atviru dangumi iki paryčių – visa tai ir dar daugiau Jūsų dar laukia „Žalgirio“ arenos restorane.

Jau nuo liepos mėnesio šeštadieniais visus kviečiame Kaunos dienos brunch’ui – vėlyviems pusryčiams. Gurmaniškas pergalės skonis, kurį turite paragauti – 370 kokteilis.

Terasa pirmą kartą atsivers jau šį penktadienį 19 val. kviestiniams svečiams. Dalyvavimas nuo 22 val. būtinas visiems, kas išsiilgę šilumos, geros kompanijos ir gamtos. Atidarymo vakarėlio kaina – 10 Lt pirmiems 200 entuziastų.

Restoranas „Keturiolika Dešimt“ įsikūręs „Žalgirio“ arenos nuliniame aukšte (Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas). Kad nepasiklystumėte – patekę į Nemuno salą sekite nuorodomis. Kontaktai pasiteiravimui 8 611 22033.

Linkėjimai iš Nemuno salos!

Kitos naujienos

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sužinokite apie artėjančius renginius, registruokitės į užsiėmimus. Plačiau »

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos