„Žalgirio“ arenoje pagerbti geriausi Kauno sporto klubai

Antradienį „Žalgirio“ arenos amfiteatre pagerbtos stipriausios Lietuvos sportininkų komandos – Kauno „Žalgirio“ vyrų krepšinio ekipa, „Viči-Aisčių“ krepšininkės ir Kauno „Heksos“ moterų tinklinio žaidėjos.

Žalgiriečiai šiais metais čempionais tapo tris kartus – jie laimėjo Lietuvos ir Baltijos krepšinio lygas bei Lietuvos krepšinio federacijos taurę, „Viči – Aistės“ po atkaklios kovos su vilnietėmis iškovojo Lietuvos moterų krepšinio lygos auksą, o „Heksos“ tinklininkėms nebuvo lygių moterų tinklinio čempionate.

Sportininkų pagerbimo šventėje dalyvavo „Ūkio banko“ valdybos pirmininkė Angelė Dementavičiūtė, „Žalgirio“ klubo direktorius Jonas Stadalninkas, komandos treneris Saulius Štombergas, buvęs miesto meras Rimantas Mikaitis, savivaldybės Kūno kultūros ir sporto skyriaus atstovai.

Skambant Kauno bigbendo kvarteto atliekamoms džiazo melodijos, sportininkams apdovanojimus įteikinėjo miesto meras Andrius Kupčinskas. Pirmosios gėlės keliavo į moterų tinklinio komandos „Heksa“ rankas. Komandinį apdovanojimą – statulėlę su Kauno simboliu tauru – atsiėmė komandos trenerė Jolita Virbickienė.

Tokia pat statulėlė skirta ir „Viči-Aistėms“. Deja, nei vienas šios komandos atstovas ceremonijoje nepasirodė. Kaip ir „Žalgirio“ komandai, taip ir „Viči-Aistėms“ miesto savivaldybė šiemet skyrė gerokai mažiau pinigų, nei buvo žadėjusi. „Žalgirio“ apdovanojimus atsiėmė komandos treneris Saulius Štombergas, krepšininkai Žygimantas Janavičius ir Vytenis Lipkevičius.

S.Štombergas padėkojo už paramą visam Kaunui ir jo vadovams, kurie taip pat prisideda prie „Žalgirio“ komandos. Merui A.Kupčinskui įteikti čempioniški šio sezono „Žalgirio“ marškinėliai. Renginyje prisiminta ir Kauno moterų rankinio komanda „ACME-Žalgiris“, kuri tik finale nusileido vilnietėmis, tad šiemet liko be apdovanojimų.

Kauno diena, Mantas Lapinskas

Kitos naujienos

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sužinokite apie artėjančius renginius, registruokitės į užsiėmimus. Plačiau »

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos