Atšauktas „Pure Future White“ renginys, turėjęs įvykti gegužės 19 d.

Organizatoriai apgailestauja turėdami pranešti, jog ATŠAUKIAMAS gegužės 19 d. turėjęs įvykti „Pure Future White“ renginys. Oficiali renginio organizatorių informacija:

„Gerbiamieji mūsų kasmet vykstančio renginio „Pure Future White Arena” lankytojai ir gerbėjai, labai atsiprašome jūsų, tačiau mūsų planuotas renginys šių metų gegužės 19 dieną neįvyks. Mes eilę metų jums nešėme taikos vėliavą ir norėjome, jog visi susirinktumėme pavasarį apsirengę baltai su geriausia nuotaika. Deja, šiais metais mūsų misija nutraukta. Mes iki paskutinės minutės bandėme išgelbėti taip visų pamiltą renginį, deja, jėgos, kuri jį naikina, nebesustabdome. Visi Jūsų bilietai yra „Tiketos“ bilietų platinimo tarnybos kasose ir pinigai jums bus sugrąžinti. Informuojame, visi šie bilietai galios rudenį vyksiančiame Pure Future renginyje. Iki to laiko tikimės išspręsti kilusius teisminius ginčus, arba renginį organizuos kita įmonė. Dar kartą visų Jūsų, žmonių, partnerių ir kolegų atsiprašome už tai, kas atsitiko, tikimės, jog mus suprantate, palaikysite šią sunkią dieną, ir pažadame, jog būtinai, susitiksime kitais metais.“

Oficiali bilietų platintojos „Tiketos“ informacija dėl pinigų grąžinimo už bilietus:

„Antstoliams ėmusis veiksmų prieš „Pure Future White – Arena Show 2012“ renginio organizatorių ir areštavus organizatoriaus – bendrovės „Puiki idėja“, lėšas, pinigų už bilietus į atšauktą renginį grąžinimas kol kas yra neįmanomas, informuoja „Tiketa“. Apie tai, kaip ir kada bus grąžinami pinigai už bilietus į renginį, bus pranešta atskirai, išaiškėjus visoms aplinkybėms.

„Pure Future White – Arena Show 2012“ organizatoriai klaidina gerbėjus, leisdami suprasti, kad pinigus už bilietus į renginį galima atsiimti „Tiketos“ kasose. Visos UAB „Puiki idėja“ lėšos, teismo sprendimu, yra areštuotos, todėl pinigai už bilietus, kol kas negali būti pradėti grąžinti. Didžiąją dalį už parduotus bilietus gautų lėšų „Tiketa“ yra pervedusi renginio organizatoriams, todėl pinigai už bilietus bus grąžinami per „Tiketą“ tik tokiu atveju, jeigu renginio organizatorius perves lėšas atgal „Tiketai“. Bet kokiu kitu atveju už pinigų už bilietus grąžinimą atsakingas yra išskirtinai renginio organizatorius. Taigi „Tiketa“ pradėti grąžinti pinigus žmonėms galės tik tada, kai organizatoriai perves už bilietus gautas lėšas atgal“, – sako „Tiketos“ vadovas Andrius Žiauberis. „Pure Future White – Arena Show 2012“ turėjo įvykti gegužės 19 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje, tačiau jo išvakarėse organizatoriai paskelbė, kad renginys atšaukiamas“.

„Žalgirio“ arena taip pat atsiprašo savo lankytojų už sukeltus nepatogumus ir prašo pagalbos išplatinant informaciją apie „Pure Future White – Arena Show 2012“ renginio atšaukimą bilietus įsigijusiems asmenims.

Kitos naujienos

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sužinokite apie artėjančius renginius, registruokitės į užsiėmimus. Plačiau »

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos