Visi norintieji galėjo patekti į V. Gergijevo koncertą

2012 m. sausio mėn. 13 d. „Žalgirio“ arenoje vyko pasaulinio lygio žvaigždės, vieno garsiausių mūsų laikų muzikos dirigentų Valerijaus Gergijevo ir Sankt Peterburgo Marijos teatro orkestro pasirodymas. Koncertas buvo pradėtas tylos minute, pagerbiant Lietuvai svarbią istorinę datą – Laisvės gynėjų dieną.

„Žalgirio“ arenos administraciją pasiekė Delfi portale paskelbtas Kauno miesto mero Andriaus Kupčinsko komentaras dėl neva į V. Gergijevo koncertą neįleistų Tautinės lietuvių studentų korporacijos „Neo-Lithuania“ surengtos protesto akcijos dalyvių.

Šią susidariusią situaciją komentuoja „Žalgirio“ arenos apsaugos vadovas Gintaras Jankauskas: „Į areną įeinančių protesto akcijos dalyvių buvo paprašyta protesto akcijos atributiką palikti už arenos ribų. Į areną nebuvo leista įsinešti žvakučių, nes atvira ugnis kelia pavojų renginio žiūrovams. Vadovautasi arenos lankytojų elgesio taisyklėmis, kurios nurodo, jog arenoje deginti ugnį yra neleistina, taip kaip ir bet kokie komercinio/reklaminio, politinio, agituojančio turinio plakatai ar apranga be išankstinio suderinimo su „Žalgirio“ arenos administracija. Kiekvieno renginio metu arenoje yra sugriežtinta apsauga ir skiriamas ypatingai didelis dėmesys arenoje esančių asmenų saugumo užtikrinimui. Siekiama iš anksto išvengti galimų incidentų ar teroro išpuolių, tad kiekvienas asmuo, įeinantis į areną, yra apsaugos patikrinamas. Užtikriname, jog visi asmenys, kurie turėjo bilietus į V. Gergijevo koncertą ir norėjo į jį patekti bei vadovavosi arenos lankytojų elgesio taisyklėmis, buvo įleisti į koncertą.“

Kviečiame susipažinti su „Žalgirio“ arenos lankytojų elgesio taisyklėmis, kurios patalpintos arenos interneto svetainėje www.zalgirioarena.lt skiltyje „Informacija lankytojams“.

„Žalgirio“ arenos administracija

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos