Startuoja abonementų pratęsimas į „Top16“ rungtynes „Žalgirio“ arenoje

Paaiškėjus Kauno „Žalgirio“ varžovams Eurolygos „Top16“ etape atėjo laikas sukrusti ir ištikimiausiems komandos aistruoliams. Jau nuo ketvirtadienio popietės sezono abonementų savininkai galės pratęsti savo abonementą į Eurolygos „Top16“ etapo kovas bei išsaugoti reguliariame sezone turėtas vietas „Žalgirio“ arenoje. Taip pat rytoj startuoja ir mini-abonementų prekyba į trejas „Top 16“ rungtynes.

Turimus abonementus savininkai atnaujinti galės iki sausio 15 dienos. Abonementus į „Top 16“ varžybas pratęsti galima „Žalgirio“ suvenyrų parduotuvėje Kauno „Akropolyje“ arba „Žalgirio“ arenos kasoje. Pratęsiant turimą abonementą nepamirškite jį atsinešti, nes būtent jis turės būti specialiai pažymėtas, o Jums bus pritaikyta nuolaida.

Kaip visada nuolaidų sulauks Kauno „Žalgirio“ Klubo nariai arba suskubsiantys dabar jais tapti. Prasitęsiant (o vėliau ir įsigyjant) abonementą ir pateikus narystę įrodančią kortelę, bus suteikiama net iki 50 proc. nuolaida.

Nuo šiol lygiagrečiai abonementų pratęsimui vyks ir iki sausio 8 d. truksianti mini-abonementų prekyba į „Top16“ mūšius „Žalgirio“ arenoje. Įsigyjant mini-abonementą į Lietuvos čempionų rungtynes su Tel Avivo „Maccabi“, Barselonos „FC Barcelona“ ir Kantu „Bennet“ komandomis galėsite ne tik būti ramūs dėl savo vietų „Žalgirio“ arenoje svarbiausiose mylimos komandos dvikovose, bet ir sutaupysite. Nuolaidos sulauks ir vardinės Ūkio banko „Maestro Žalgiris“ kortelės turėtojai.

Bilietų prekyba į atskiras Eurolygos rungtynes startuos sausio 10 d., tačiau kainos išaugs. Tad skubėkite prasitęsti turimus ar įsigyti mini-abonementus ir mėgaukitės aukščiausio lygio krepšiniu!

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos