Atrask naujas „Žalgirio“ arenos erdves virtualiame ture

„Žalgirio“ arena kviečia pasivaikščioti po areną ir jos užkulisius. Nuo šios savaitės visi „Žalgirio“ arenos lankytojai yra kviečiami susipažinti su arenos erdvėmis virtualiame ture.

Virtualiame ture lankytojai gali rinktis net iš 60 sferinių taškų, išdėstytų tiek arenos prieigose, tiek viduje: arenos vaizdai iš lauko pusės, nulinio – tarnybinio, pirmojo – žiūrovų, antrojo – VIP ložių bei trečiojo – žiūrovų aukštų. Lankytojams yra suteikta galimybė pasivaikščioti net po tas erdves, į kurias paprastai renginių metu patekti netenka: pakilti liftu į VIP ložių aukštą, apsilankyti žalgiriečių treniruočių salėje, pamatyti jų poilsio kambarį.

„Tik atsidarius „Žalgirio“ arenai buvo jaučiamas itin didelis susidomėjimas tiek iš Lietuvos, tiek užsienio lankytojų pamatyti areną ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus. Dėl šios priežasties nuo lapkričio mėnesio pradėjome ekskursijas po areną, o nuo gruodžio mėnesio pristatome virtualų turą, jog visi galėtų susipažinti su didžiausia arena Baltijos šalyse, apžiūrėti įdiegtus moderniausius technologinius sprendimus iš arčiau: LED ekranų juostą, video kubą, stumdomas tribūnas ir kita“, – apie virtualų turą kalbėjo „Žalgirio“ arenos rinkodaros vadovė Vilija Bulanavičienė.

Virtualų turą ruošė jau keletą metų tuo užsiimanti bendrovė „Relax Info“. Artimiausiu metu planuojama virtualų turą papildyti dar keletu taškų.

Aplankykite virtualų „Žalgirio“ arenos turą čia.

Kitos naujienos

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sužinokite apie artėjančius renginius, registruokitės į užsiėmimus. Plačiau »

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos