„Žalgiris“ – „CSKA“: nuomonės prieš rungtynes „Žalgirio“ arenoje

Ilias Zouros, Kauno „Žalgirio“ vyr. treneris:

„Maskvos CSKA yra viena iš geriausių Eurolygos komandų. Visi žino, kokia jų sudėtis. Taip pat visi žino, kad jų tikslas yra žaisti Eurolygos finale. Turime kovoti ir atiduoti visas jėgas, kiek tik galime, aikštėje. Vis dar nežinome, ar Mantas Kalnietis ir Marko Popovičius mums padės, nes prieš dvi dienas jie susirgo. Tikiuosi, kad bent vienas iš jų grįš.

Esu labai patenkintas, kad visi bilietai į naująją “Žalgirio areną„ yra parduoti, ir fanai mus palaikys. CSKA sudėtis yra lyg visų žvaigždžių komanda. Į aikštelę sugrįžo Viktoras Chriapa, Andrejus Kirilenko prisijungė prie komandos. Milošas Teodosičius, Nenadas Krstičius, Jamontas Gordonas, Šiška – galima vardinti ir vardinti žvaigždžių, žaidžiančių toje komandoje, pavardes. Turime žaisti komandinį žaidimą, kietai ir agresyviai gintis, ir būti susikaupę visas 40 minučių“.

Paulius Jankūnas, Kauno „Žalgirio“ puolėjas:

"Nepaisant kai kurių problemų, mūsų komanda yra gerai nusiteikusi prieš Eurolygos sezono pradžią. Mums bus garbė atidaryti naują Eurolygos sezoną prieš visos Europos akis. Esame sujaudinti žengdami į savo naujuosius namus – “Žalgirio areną„. Puikus jausmas žinoti, kad daugiau negu 15 tūkstančių žmonių yra taip arti ir palaiko tave. Susitiksime su labai stipriu varžovu. Visi jų žaidėjai yra mums žinomi. Žaidėme prieš juos Eurolygoje ir Europos krepšinio čempionate, todėl žinome, kad galime su jais varžytis, net, jeigu tai bus labai sunkios rungtynės.

Mums reikia daugiau laiko treniruotėms. Būtų gerai turėti dar vieną savaitę, kai galėtume kartu pasitreniruoti, tačiau yra kaip yra. Mums reikia sustiprinti savo žaidimą, ir šiek tiek laiko, kad pasiektume savo potencialą. Tačiau, galime prižadėti, kad atiduosime 100 procentų savęs aikštelėje“.

Jonas Kazlauskas, Maskvos „CSKA“ vyr. treneris:

„Abi komandos yra istoriniai priešai; visi prisimena didžias jų kovas sovietmečiu, devintajame praeito amžiaus dešimtmetyje. Klubai įrodė savo vertę ir naujoje eroje: pirmiausia, “Žalgiris„ laimėjo Eurolygą, tada CSKA tai padarė du kartus. Kiek aš žinau, visi bilietai buvo jau seniai parduoti. Ruošiamės sudėtingoms rungtynėms. “Žalgiris„ šį sezoną surinko gerai subalansuotą komandą, todėl laukiame rimtos kovos“.

Darjušas Lavrinovičius, Maskvos „CSKA“ puolėjas:

„Žinoma, bus malonu grįžti į Kauną, žaisti prieš fanus, kuriuos aš myliu, ir kurie šiltai mane palaikė, kai aš pats žaidžiau “Žalgiryje„. Mūsų laukia rimtas žaidimas. Tai pirmosios, Eurolygos sezono atidarymo rungtynės. Abi komandos stengsis jas užbaigti būdamos geros nuotaikos“.

Kauno diena informacija

Primename, jog Eurolygos atidarymas su Kauno „Žalgirio“ – Maskvos „CSKA“ rungtynėmis jau šiandien spalio 17 d. 21.25 val. „Žalgirio“ arenoje. Plačiau.

Kitos naujienos

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sportuojantiems miestiečiams – funkcionali Dariaus ir Girėno komplekso svetainė

Sužinokite apie artėjančius renginius, registruokitės į užsiėmimus. Plačiau »

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos